|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali katera ve
2.1.2007 21:57:31   
maja24-2
No mi smo si v letu 2007 zazeleli še enega člana.
Zanima pa me ali katera ve kdaj lahko začnemo delati na user posted image  po jemanju kt, pri meni je bila prva m sedaj po kt. In so teli dnevi tapravi sam si še ne upava ker sem šele 2 meseca brez kt.
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali katera ve
2.1.2007 22:06:13   
upica
Če si jemala kt z zelo nizko koncentracijo hormona, potem mislim, da ni ovir, sicer pa vprašaj g.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2007 23:41:38   
stunfek
Ni problema. Zacnete lahko takoj. Tako je meni rekel moj ginekolog. Vsebnost hormonov v kt je tako majhna, da tudi ce bi zanosila med jemanjem ne bi bilo nobenega skodljivega vpliva na otroka. Celo bolj si ploden menda, ko prenehas jemati kt.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2007 5:56:23   
zaljubljena23
Počakati bi naj morala 3 mesece po zadnji KT, ampak večina se jih odloči že prej in so bili vsi dojenčki zdravi

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zanosizev po kt
3.1.2007 9:42:40   
Katrin
Nekateri pravijo, da lahko takoj zanosiš, drugi raje svetujejo 3 mesece odmora. No, jaz sem se vseeno odločila za pol letni odmor...

Odločitev je tvoja user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2007 15:13:40   
PATRICIJA_22
Veliko žensk ima kar nekaj težav po prenehanju KT, da se jim ciklus spet
"normalizira" in ginekologi pravijo da je povprečje tega urejanja cca 3 mesece in v tem
času naj bi se tudi okrepila sluznica, ki so jo KT umetno šibile, zato priporočajo
da se 3 mesece po prenehanju nekako še "pazi" da se telo sčisti.

Jaz sem nehala v decembru, ravno sedaj imam O in že sedaj upam da bo mogoče ratalo,

user posted image  pa ne pričakujem okoli 14.1. !

Če bo bo, drugače se bomo pa še naprej trudili, kajne punce user posted image  ???

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2007 12:25:07   
ur+sa
jest sem mojo G vprašala,... pa je rekla, da se v bistvu takoj lahko dela na otročku, je pa nekako priporočljivo počakati 1 mesec... ne bo pa nič narobe če takoj...user posted image

pa veliko sreče

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu PATRICIJA_22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2007 17:00:49   
mateja80
Midva sva se odločila,da začneva delati na user posted image  nekje novembra. Prej sem bila na rednem pregledu pri G in ji rekla,da se odločava za otroka in kako je s čakanjem po prenehanju kt. Rekla je,da lahko počakava ni pa nujno. Jemala sem yarino, ki je zelo nizkoodmerna kt. No,decembra sva bila na metodi umika,ampak sm kr upala,da je že ratalo. Toda prišla je user posted image . In to ful šibka pa še zamujala je in bila na obisku samo dva dni. Verjetno, se mora telo še navaditi na spremembo... Sedaj bova pa že zares delala na bebici. Jupiii!!

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?