Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ostri robovi na pohištvu - nasvet 2.1.2007 19:28:49
|
|
|
|
vesna.com
|
Ne vem če ti bom znala čist razložit,ampak tudi mi smo meli posteljo z ostrimi robovi in smo gor dali peno za cevi oblečt,tisto ki je po vrhu srebrna.Je v bistvu valj,na enem koncu prerezan in daš lahko super gor.Če ne bi srebrne ga samo prelepiš s kakšno samolepilno tapeto.
|
|
|
|
RE: Ostri robovi na pohištvu - nasvet 2.1.2007 19:56:25
|
|
|
|
Anja**
|
malo hecno, pa vendar tako smo mi rešili problem: napihnila sem stare rokavčke (ker se je tastarejša naučila plavat in ker smo jih imeli 8 kom) in jih s trakom nalimala na robove klubske mizice priporočam
|
|
|
|
RE: Ostri robovi na pohištvu - nasvet 2.1.2007 20:08:23
|
|
|
|
BigDaddy
|
Mi smo nalimali kupljene gumijaste zaščite na robove pohištva misleč, da smo rešili problem. Prva stvar, ki jo je Manca naredila, ko je zagledala to novo pridobitev je bila, da je enega za drugim spraskala te čudežno samolepilne zaščite dol. Potem sem nalimal ekstra-super-truper-spešl dvostranski lepilni trak na zaščite in se nadejal, da tega ne spulim dol niti jaz. Rezultat? Ne sprašujte, vsi gumijasti robovi, ki bi morali ščititi otroka pred butanjem z glavo v robove žalostno samevajo med igračami. Ne upam si predstavljati, kaj bi Manca naredila s tisto penasto zadevo za cevi... njam njam njam...
|
|
|
|
RE: Ostri robovi na pohištvu - nasvet 2.1.2007 21:51:40
|
|
|
|
Pajaca
|
Nič ne zaščitimo, ker se nam ne da, pa ker itak vse te zaščite otroci kmalu pogruntajo kako se jih sname. Sicer pa kaj naj naredim, vsi sprašujejo če mamo zaščitene vtičnice.... ja ja mamo varnostne vtičnice, sam kaj nam pomagajo če mulc pri 9m namesto da bi tlačil prste v vtičnico (kot vsi ostali otroci), preproste zruva vtičnico s stene in se začne igrat z žičkam.
|
|
|
|
RE: Ostri robovi na pohištvu - nasvet 3.1.2007 9:11:29
|
|
|
|
Anonimen
|
če mulc pri 9m zruva vtičnico s stene in se začne igrat z žičkam. Glede tega pa bi bilo nujno kaj ukrenit! Če so vtičnice pravilno namontirane, se jih ne da kar tako izruvat!
|
|
|
|
RE: Ostri robovi na pohištvu - nasvet 3.1.2007 10:52:57
|
|
|
|
Izabela_
|
Hvala za zanimive ideje in izkušnje. Ker rokavčkov nimamo na zalogi , bomo mogoče poskusili tisto rešitev z oblogami za cevi. Upam, da naš fant ne bo (takoj) tako spreten in vsega spravil dol. Sicer me res trenutno muči le ta postelja, ker (žal) spi v njej pri meni in začenja lesti gor in dol. Nekatere predmete se je pa že kar naučil, recimo rob mize, do kamor ravno fino seže s čelom in je že bolelo. Pa v dnevni sobi imamo dve stopnici, kjer bi skoz hodil gor in dol, cel ljubi dan... Kuhinjske predale tudi že obvlada, ker je dal parkrat prst vmes in auuuu. Torej, na napakah se uči(mo), pa vendar, ču mu lahko kaj prihranim, bi bilo super.
|
|
|
| Stran: [1] |
ZanositevAnjušaKako dolgo po končanem jemanju kontrac.tablet ste zanosile?1 mesec (
41%)
2 meseca (
59%)
Število vseh glasov: 171Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!