honey
|
Jaz ne odstopam od pravil: - v avtosedežu privezan brez pardona, - je lepo v stolu za hranjenje če pa že kje drugje, npr. na kavču pred TV, pa strogo sedi, ne da jaz letam za njim z žlico, - mačji WC PREPOVEDANO!, - štedilnik, pomivalni stroji, pralni stroji ipd. PREPOVEDANO!, - igrače obvezno pospravit, drugače ostane brez (se je že navadil), - v trgovini dobi (pa še to občasno) samo 1 stvar in se ne zmišljuje (več), - če rečem, da je NE potem je NE, - po večerji, ko si umije zobke, nobene hrane oz. sladkarij več, - obvezna pa je tudi besedica HVALA (prosim še ne zna rečt), in kar se mi zdi tudi precej pomembno - samo par bombonov na dan oz. čokolade (npr. 3, 4, bombone ali namesto tega kakšen košček čokolade), pa mogoče bi še kaj takega našla, pa se ne spomnim. Sama pravila, a ne? Saj najbrž se vam zdim smotana in da pretiravam, samo nočem, da mi bo pri 4-ih letih on hodil po glavi, ker mislilm, da tja nekje do 15. letega starši hodijo otroku po glavi, ne kontra. Aja, star je pa 21 mesecev.
< Sporočilo je popravil honey -- 4.1.2007 8:55:13 >