|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spodnja majčka
2.1.2007 13:10:13   
viv_
Odkar smo brez plenic za v vrtec tudi ne nosi več bodyja, ker otroci hodijo sami na stranišče, pa je malo nepraktično. Ampak, posledično je non stop vsa odbasana in kaže hrbet. Ali se vam tudi to dogaja? Kakšne spodnje majčke jim dajete - ali majo kje kakšne exstra dolge, da se fajn zabašejo za hlače?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spodnja majčka
2.1.2007 13:16:10   
mia-2
Naš je sicer fantek ampak smo našli ene v BC in mu pokrijejo celo ritko, tko da zlepa ne pogledajo ven.Zdele mu jih sicer v žabe zatlačim in 1000% ne pogledajo ven.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2007 13:30:41   
Anonimen
Od Beti spodnje majice so najdaljše in res edine dovolj dolge. Preverjeno ob ne vem koliko drugih firmah. So jih pa imeli v Mercatorju po 500 SIT, kar je ful, ful poceni.

Problem je tudi v tem, da če kupiš večjo majico, da je dovolj dolga, potem otroku pol prsi gleda ven, kar spet ni v redu.

Tako da verjemi meni, ki sem v dveh letih diplomirala iz otroških spodnjih majic.user posted image

< Sporočilo je popravil Splišni -- 2.1.2007 13:32:14 >

(odgovor članu mia-2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2007 13:36:02   
al1*
Tudi pri nas so se za fanta kot najbolše izkazale sp. majce od beti, tiste navadne, bele, za punce pa tudi od beti noso dovolj dolge. Naši še najbolj ustezajo kupljene v H&M ali pa v Kik- u v Avstriji.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2007 13:48:08   
Anonimen
Ta problem bi tud jaz rada rešila, zato hvala za nsvete. po praznikih grem na lov za Beti majicami user posted image

(odgovor članu al1*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2007 14:10:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al1*

Tudi pri nas so se za fanta kot najbolše izkazale sp. majce od beti, tiste navadne, bele, za punce pa tudi od beti noso dovolj dolge. Naši še najbolj ustezajo kupljene v H&M ali pa v Kik- u v Avstriji.

Aja, to pa res, za punce pa ne vem. A te navadne bele pa za punce niso dobre? Saj mogoče bi pa šle skozi ...

(odgovor članu al1*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2007 14:26:46   
al1*
Ja, seveda lahko imajo punce tudi te navadne bele - ampak moja jih seveda noče. Tako pač je, ko si damice začnejo zmišljevati....

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2007 14:42:07   
viv_
Bomo probali s temi majčkami, če gospodična ne bojo imeli pripomb user posted image . Ker tisti goli hrbet me pa kar skominauser posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.1.2007 14:56:35   
muza

Trenutno se tudi jaz ukvarjam z raziskovanjem spodnjih majčk iz istega razloga. Naj povem, da sem jaz vprašala za spodnje majčke v Beti trgovini, vendar imajo baje majčke od št. 4 naprej in so za 2-3 letnike prevelike (tako mi je rekla prodajalka v CE). Nad Baby-centrom (CE) pa sem tudi malo razočarana, saj imajo že lep čas za fantke zelo skromno izbiro, v decembru pa so imeli celo stojalo majčk in nekaj sp. hlačk samo eno št. in to mislim da 92 in nič drugega. Spraševala sem tudi po drugih trgovinah za spodnje majčke z dolgimi rokavi iz zelo tankega bombaža, primernega za pod bluzice, pa jih tudi nikjer ne najdem. Zasledila sem takšne iz zelo debelega bombaža, ki pa niso primerne, ker so pretople. Sp. majčk s kratkimi rokavi pa sploh ni na tržišču (baje).

A ve ste kupovale majčke Beti manjše od št. 4? Se torej dajo kupit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.1.2007 21:15:53   
Anonimen
Če se prav spomnim, smo mi imeli Beti že dvojko. Grem gledat, če jih kje na netu najdem. Samo tele, o katerih govorim, niso prav ne vem kako tanke.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 2.1.2007 21:26:04 >

(odgovor članu muza)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.1.2007 21:25:16   
Anonimen
Sem našla katalog, pa imajo res od 4 naprej.

In zdaj sem šla v omaro iskat to Tiborjevo majico, za katero sme bila 100-posto, da je od Beti in po moje tudi je, ampak je na etiketi znak od Mercatorja pa linija piše zraven. Torej Mercator linija. Ampak tam na stojalu je pisalo, da so majčke Beti. Tako da upam, da je to zdaj res Beti, da nisem širila kakšne sovražne propagande.

Drugače pa imajo še v Bibi ene dobre, dolge, so pa tudi od ene firme, mislim, da piše Pletisa, iz Metlike. Ampak so tudi fantovske. Poleti sem dobila eno, potem pa jih jeseni niso imeli, samo rjaste barve. Mogoče jih zdaj spet imajo. Te so v glavnem tudi dobre. Une od Venus so pa čisto prekratke, vsaj bele, sive gredo malo manj skupaj in so še kar.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2007 9:30:54   
bini
no, mi še nimamo teh težav - kar bodi nosi :)).. imam pa dve beti majčki, bele barve, čist lušne - ampak to res prec ven zleze pri teh malih zvijalčkih user posted image

ampak moram pripomnit o golih hrbtih - mene tako zelo skominajo od teh najstnic in tudi malo starejših misic... zdejle pozimi - in to izpod bundic, ki so seveda tudi ekstra kratke - pa kaj so goli hrbti po tanovem seksi??? user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2007 9:44:04   
Anonimen
Ja.

Sicer se nekaj govori, da bo pas pri hlačah spet višji, ampak močno dvomim.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2007 18:19:26   
BARBARA R.
Jaz sem bolj pozorna pri nakupu hlačk. Tako, da so malo višje. Oblečem jo pa kot čebulo. Sp. majčko za sp. hlačke, majico ali puli za žabice,...... tako, da tudi če nekaj zlezev ven, otrok ne bo gol.

So pa res v vrtcu s tem težave. Otroci sami hodijo na stranišče in jih nihče ne preverja kako se oblečejo. Tako sem se kar nekajkrat ujezila, ker je kazala hrbet ali trebuh, ko so bili na zraku.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.1.2007 8:42:40   
piščanc
nam super odgovarjajo od H&M, so dovolj dolge in seveda dovolj pisane user posted image . pa tudi cena je optimalna. samo ena napaka je, mala jamra, da ji je vroče, če ima spodnjo majico oblečeno. in tako so sedaj bolj za okras v omariuser posted image , no včasih obleče najprej majico z dolgimi rokavi in čez spodnjo majico, da se vidi user posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.1.2007 8:56:00   
rainbow
No, to z Beti je zelo dober nasvetuser posted image user posted image

dejstvo pa je, da se otroci v vrtcu sami oblačijo in naša ima non stop majico ven, ker si seveda še ne zna to v redu oblečt. Doma jo obvezno jaz oblečem, ali pa ji vsaj potem majico popravim.

tak da beti, here I comeuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.1.2007 9:37:02   
Mikica
Včeraj sem spodnje majčke Beti kupovala v Centromerkurju (Lj.) po 2,04 EUR (490 SIT). 

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.1.2007 12:49:14   
dory
Jst sem mojmu kupvala mal daljse, pa se za boxerce jih fajn zatlac,tko da se ni nanesl,da bi mu ven usla...

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?