taja27
|
čau punce, se vam pridružujem, kot je napisala že Eviii. sem namreč ena izmed Februarčic 2006. moj cilj je - 12 kg, še bolje - 15kg. visoka sem 168 in imam 68 kg, no sem mela pred smučanjem. se jutri zjutraj zvagam, na tešče. danes smo prišli domov in si ne upam na vago. ko sem se poročila sem imela 51 kg, zdej pa sem pravi zalitek. sem brala debato o tem, kaj je za koga 'debelo' in mislim, da je čist odvisno od perspektive iz katere gledaš. zame je 68 kg nagravžno velik, glede na kile, ki sem jih imela. pa se nisem zredila od 'poroke', ampak od vseh tablet, pa špik, pa operacij ... da smo dobil našo sončico. me možek vsak dan, ko težim, kok sm debela, tolaži in pravi ''poglej si tamalo, vsaj veš, zakaj si taka'. ja, ampak jst nisem zadovolna s sabo. Ava mora met zadovolno mamico!!! kot vas večina (predvidevam, ker imam kr neki takih prjatlc, kot sm sama) se tud jst bolj pogovarjam, kot da bi zares kej nardila, da bi blo drugač. v glavi se imam za takšno, kot sem bila, srečanje z ogledalom pa mi govori drugo zgodbo. tako da, Eviii jst te bom ful rabla. za podporo, motivacijo, tolažbo in upam, da ti bom vse lahko tudi sama vračala. in rabla vas bom vse, ki se boste borile za čudovit bikini 2007. če bomo srečne same s sabo, bojo srečni tudi drugi ob nas
|