Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kontracepcija depo provera 2.1.2007 20:46:45
|
|
|
|
Moyca_
|
prvič slišim
|
|
RE: kontracepcija depo provera 6.1.2007 16:27:15
|
|
|
|
_andreja_
|
uporabljam jo kakšen mesec in nisem imela težau, tudi krvavitve oz. menstruacije še nisem dobila, tak da meni je o.k. še posebej ker lahko sexaš brez skrbi... p.s. to je inekcija - kontracepcija za novo pečene mamice ki dojijo
|
|
RE: kontracepcija depo provera 12.1.2007 8:55:36
|
|
|
|
lojska
|
Tudi jaz sem si to obliko kontracepcije izbralakot prvo po porodu in moram reči, da sem zelo razočarana. Namreč krvavela sem cele tri mesece po njej. Stalno sem imela občutek, da sem noseča trebuh sem imela tako napihnjen kot, da bi bila v 6 mesecu. Stalno sem jedla, dojke so me bolele, na trebuhu sploh nisem mogla več ležat, da ne govorim o slabostih... Ko sem šla k mojemu G da kontracepcijo zamenjam mi je povedal, da to kontracepcijo vsaka ženska doživlja drugače in da zame pač ni primerna, večina žensk pa ne čutijo nobenih stranskih učinkov. No danes je nekje pol leta kar semprenehala z depa provera in še vedno čutim posledice. Ta kontracepcija je menda najbolj primerna za ženske prestopnice, ki neznajo ali nočejo pazit in rojevajo enega otroka za drugim. Tam jim ne dajo izbire ampak jih kar špikajo s to stvarjo.... Tako so mi povedali.
|
|
|
|
RE: kontracepcija depo provera 12.1.2007 8:58:24
|
|
|
|
lojska
|
Aja pa še to, ko sem jaz dobila to inekcijo so mi rekli da vsaka taka ustanova, ki to daje dobi določeno količino tega in če je še prostor inekcijo dobiš ampak takrat je bila še neplačljiva sedaj pa sem slišala, da je plačljiva.
|
|
|
|
RE: kontracepcija depo provera 20.1.2007 0:04:13
|
|
|
|
lelaval
|
Lansko leto sem se odločila zanjo. G mi je rekel, da jo moram dobit v času M in, da naj pokličem, ker bo ravno takat, ko bi imela M prišla pošiljka (jih ni na zalogi). A takrat, ko sem imela M, je še ni bilo. Sem pa se v tem čakalnem času še bolj posvetila proučevanju te kontracepcije in sem naletela na več negativnih stani, kot pa pozitivnih. No, in kljub temu, da sem naročena, da jo prejmem, sem se odločila, da se je vsaj zaenkrat še ne bom poslužila. Je pa plačljiva - oktobra je bila cena 2.100 SIT (700 za eno inekcijo) - jih pa pejmeš 3.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?