Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: S čim jim najedamo živce ? 5.1.2007 16:35:16
|
|
|
|
kapica
|
Ene so mi cisto poznane. Jaz pa njega zivciram, ce splaniram kaj bova pocela popoldan, ali ze cel teden naprej, brez da bi njega vprasala. Pa vem da ni prav, pa ne morem drugace, enostvano imam ze v glavi sestavljeno, kdaj bomo kuhali, pospravljali, sli ven. In ce potem nekaj ni tako kot sem si zamislila, sem jezna . Pa vcasih ze sama sebi grem s tem na zivce.
|
|
RE: S čim jim najedamo živce ? 5.1.2007 17:04:07
|
|
|
|
Angellina
|
Raje se vprašam kaj njega ne spravlja ob živce Odgovor: sterilno stanovanje, južna po maminem receptu, ki spi, pa jaz vsa voljna in željna za naskok Tombula! Pa bom preživela dan brez teženja
|
|
|
|
RE: S čim jim najedamo živce ? 5.1.2007 18:14:53
|
|
|
|
Meggi
|
Kapica, tud men je kapnilo a sva z istim okužena. Ma sej da se zavedava je že nakaj, ne.
|
|
|
|
RE: S čim jim najedamo živce ? 6.1.2007 8:58:37
|
|
|
|
paris
|
He, he, jaz mojemu najbolj najedam v avtu, ko mu vedno težim, da prepočasi vozi! Sama sem temperamentna voznica s "težko" nogo (pa brez ene same nesreče v 19 letih vozniškega staža), moj pa je preudaren, varen in počasen voznik. Evo in tukaj se ne morem zadržat, da ne bi skoraj vedno komentirala njegove vožnje. Samo se nikoli ne skregava zaradi tega, zgleda, da se je že navadil!
|
|
RE: S čim jim najedamo živce ? 6.1.2007 20:35:39
|
|
|
|
MALINČICA
|
Halo??? Jaz sem popolna!!!
|
|
RE: S čim jim najedamo živce ? 13.1.2007 16:30:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Z vprašanjem: "ali si me slišu, kaj sem ti ravnokar rekla?" Takrat se počuti pod kontrolo kot en majhen otrok in mi vrne tist tipičen pogled.
|
|
|
|
RE: S čim jim najedamo živce ? 15.1.2007 0:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj mojega spravi ob živce? Hm... moje "malenkost" pomanjkljivo gospodinjenje. Kar pravzaprav pomeni neredno pomivanje posode (ostalo še nekako prenese, ampak ob polnem koritu pa kar vročino dobi ), pasje dlake po celem stanovanju (dobesedno - pa sploh ne vem, kako pridejo v sobo, če pa pes ne hodi tja ),... pa moje besede "eh, sej bo..." mu kar skravžljajo živce, ker je totalen pesimist... No, pa tudi velikokrat rečem "ja, tole bom zdejle nardila...", potem pa še najmanj 14 dni ne... se je že zgodilo, da smo isto rundo cunj 3x prali, ker sem tolikokrat rekla "ja, sej jo bom vzela iz pralnega stroja", pa je nisem ... in podobne variante... motijo ga moji papirji in knjige, ki ležijo po celem stanovanju... moti ga morski prašiček, ki vpije, kakor da bi ga klali, ko ga Gospod Otrok s kletko vred vleče po stanovanju... Drugače sem pa kar pridna... Ugotavljam pa (zdajle), da njega pa kar vse moti... mater, to je potem z njim nekaj narobe, ne z mano...
|
|
|
|
RE: S čim jim najedamo živce ? 15.1.2007 12:53:16
|
|
|
|
Meggi
|
Kerensa- ti si pravi model,.............
|
|
|
|
RE: S čim jim najedamo živce ? 15.1.2007 15:33:33
|
|
|
|
Angellina
|
Keresna če bi bla moja, bi te nagačla, vsaj "sej bo" ne bi več govorila, ostalo bi blo itak isto
|
|
|
|
RE: S čim jim najedamo živce ? 17.1.2007 13:58:46
|
|
|
|
žirafica
|
S tem, da težim naj delo opravi na moj način.
|
|
|
|
RE: S čim jim najedamo živce ? 17.1.2007 15:57:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Keresna če bi bla moja, bi te nagačla, vsaj "sej bo" ne bi več govorila, ostalo bi blo itak isto A mi zdaj samo še razložiš, kaj je narobe z besedama "saj bo"? Saj v končni fazi vedno "je", ampak pač malo traja, a ne? Kaj pa je 14 dni proti večnosti?
|
|
|
|
RE: S čim jim najedamo živce ? 17.1.2007 20:41:52
|
|
|
|
Meggi
|
jow, jaz bi kar skinala besedo "sej bom". Ker nikoli ne veš. kdaj bo storjeno, če sploh bo, in na konc lahko narediš celo sam.
|
|
|
|
RE: S čim jim najedamo živce ? 17.1.2007 20:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidš, vidš... sej sm mu rekla, nej sam nardi, če ne more počakat na moj "sej bo"... da ti vidš, kolk je šele potem znoru...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?