Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obračanje iz hrbta na trebuh 1.1.2007 19:23:42
|
|
|
|
anajmad
|
Naša Ula se je obračala pri njeni kronološki starosti 7 mesecev,v bistvu njena koirigirana starost 4.mesece. Pride samo. Naša se je tudi obračala prvo samo na eno stran,potem pa se je začela kotaliti na obe strani.
|
|
RE: Obračanje iz hrbta na trebuh 1.1.2007 19:46:37
|
|
|
|
Alessia
|
Naša se je tud najprej obračala samo na eno stran (stara približno 4.mesece), pol je kr nekaj časa rabila, pogruntala še na drugo. Od takrat naprej ji gre razvoj zelo hitro naprej. Najprej se je začela kotalit, zdej pri 7,5 mesecev se pa že sama vsede in tud že kobaca.
|
|
|
|
RE: Obračanje iz hrbta na trebuh 2.1.2007 12:42:18
|
|
|
|
coolbabe
|
viš naša mala se pa sploh ne obrača, enkrat ji je ratalo pred kakšnim dobrim mesecem s trebuha na hrbet in to je to. Pa jo imam na tleh in jo dajemo na trebušček, pri pregledu pri 4,5 mesecih je zdržala na mizi na trebuščku 15min brez problema in sedaj pri skoraj 6,5 mesecih sedi pol ure brez da bi bila podprta in sama lovi ravnotežje. Ampak kotali se pa ne sploh in niš ne kaže da bi se kaj pripravljala na kobacanje Sej ne paniciramo ampak se mi pa čudno zdi.
|
|
|
|
RE: Obračanje iz hrbta na trebuh 2.1.2007 13:06:14
|
|
|
|
ElaM
|
coolbabe, naša pa še ne sedi, razen v naročju, ni govora da bi bila ležečki. Hoče biti skoz na trebuhu. So različni tile naši smrkolini. No, zdaj bova vadili še obračanje v desno.
|
|
RE: Obračanje iz hrbta na trebuh 2.1.2007 18:06:43
|
|
|
|
super nova
|
Naša petmesečna punčka pa se obrne samo s trebuha na hrbet, ko pa leži na hrbtu pa se ne obrne še na trebuh, ne levo in v desno stran, kdaj so se vaši malčki začeli obračati?
|
|
|
|
RE: Obračanje iz hrbta na trebuh 2.1.2007 18:41:30
|
|
|
|
Alisa
|
Moj 5,5 mesečni se je začel obračat kak teden nazaj vendar tudi zaenkrat sm v eno smer. Se mu pa to zdaj tako dopade da na rokah sploh več noče bit, ampak ležat in se obračat .
|
|
RE: Obračanje iz hrbta na trebuh 3.1.2007 12:13:54
|
|
|
|
najina pikica*
|
nš se je začel obračati pri 5 mes in tut samo v L-stran,pa nas je pediatrinja poslala v RA,dobila sva vaje,tako zdej vneto vadiva in spoznavava,da se da ne samo v levo stan tudi v desno preobračat.... puzanje verejetno je aktualno tam okoli 8 mes
|
|
|
|
RE: Obračanje iz hrbta na trebuh 3.1.2007 15:34:49
|
|
|
|
ElaM
|
Najina pikica, a lahko prosim malo opišeš vaje, s katero trenirata obračanje v desno. Lepo prosim.
|
|
RE: Obračanje iz hrbta na trebuh 3.1.2007 16:42:00
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj tamali se je tud zgodaj začel na trebuh obračat. Najprej skoz na eno stran, čez nekaj časa je začel prakticirat še obrat z druge. Obratno pa nikoli ni prakticiral, ker je hotel bit skoz na trebuhu in se je strašno upiral ležanju na hrbtu.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?