ronja
|
cmoka, kot prvo se zaščitita, če češ, da to traja, ker če zanosiš, ti nič ne garantiram ... Jaz sem bila vedno za, no, skoraj vedno, skratka vedno sem mela rada seks, vsi so se že pritoževali nad nama, ker sva oba precej taka, ampak zdaj, ko mi je skoz slabo, pa mi nekak ne hodi lih preveč po glavi... Se me včasih da prepričat, ampak mora vedno lubi prevzet pobudo, pa včasih mu med tem prepričevanjem pobegnem na wc bruhat... Kar ni lih olje na ogenj Pol si pa še probat ne upa, kadar vidi, da sem vsa boga, kar je pa tut bolj ali manj ves čas... No, saj to leto je bilo v povprečju precej boljše, hehe, res pa je komaj en dan... Sicer pa: probajta na drugih krajih, v drugih položajih, pejta gledat kak seksi film (recimo entre las piernas, če vama je všeč, da ima stvar predvsem zgodbo, ostalo pa samo za začimbo), povejta si vse svoje fantazije, zvežita si oči ali pa še kaj drugega, če vama paše,... Verjetno bi vama najboljše znali svetovat v kakem seks shopu... Pa pišita si seksi smse ali maile med službo, da prideta že vsa vroča domov...
|