|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SORBET
29.12.2006 23:33:43   
Anonimen
prosim,če katera zna pripraviti sorbet,naj mi PROSIM PROSIM napiše recept!!!!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SORBET
30.12.2006 2:03:39   
Pigy
Sestavine: 1,2 kg dobro ohlajene lubenice, 1 limona,
1 košček ingverjeve korenine (približno 3 cm),
pol šopka mete.
Lubenici odstranimo seme in jo narežemo. Ingver ostrgamo in naribamo. Lističe mete osmukamo z vejic. Limono ožamemo.Lubenico, ingver in polovico metinih lističev zmeljemo v električnem mešalniku. Nalijemo v kozarce, okrasimo z ostalimi lističi mete in postrežemo. Namesto limoninega soka lahko uporabimo sveže stisnjen sok pomaranče ali grenivke. Po želji dodamo malo vina, vodke ...



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SORBET
30.12.2006 2:05:44   
Pigy
limonin sorbet z baziliko

Sestavine: 3 dag bazilikinih lističev, 15 dag sladkorja, dl limoninega soka. Baziliko oplaknemo in osušimo. V kozici zavremo 2,5 decilitra vode skupaj s tretjino bazilikinih lističev. Odstavimo in pustimo stati pol ure. Nato "bazilikino vodo" precedimo in jo prelijemo nazaj v kozico. Dodamo sladkor in ponovno zavremo. Odstavimo in dodamo preostalo baziliko, ki pa smo jo nasekljali. Počakamo, da se sirup ohladi, nato pa prilijemo limonin sok. Zmešamo, pokrijemo s prozorno folijo in postavimo v zamrzovalnik. Sorbet pustimo v zamrzovalniku nekaj ur, vmes pa ga z metlico nekajkrat temeljito premešamo






(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SORBET
30.12.2006 4:53:21   
Anonimen
Mi smo ponavadi kupili limonin sorbet kar v šparu, potem pa smo ga doma preložili v malo večjo posodo, zraven nalili hladen šampanjec in premešali. Nalili v kozarce za šampanjc in to je to. Odličen in nič packanja. Po želji okrasiš. Je pa fajn da ga delaš sproti, da se ne raztopi preveč.

(odgovor članu Pigy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: SORBET
30.12.2006 7:58:58   
Anonimen
Pol litra limoninega sladoleda
pol litra šampajnca ali zlate ali srebrne penine(kar imate doma)

Sladoeld z metlico v posodi dobro stepite,nato počasi prilijete
šampanjec in servirajte v ohlajenih kozarcih za šampanjec,obvezno z slamico,da počasi guštiraš.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?