Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odrasel maček - novi dom 29.12.2006 10:04:23
|
|
|
|
Shania
|
Mucek bi bil torej zunanji?
|
|
RE: odrasel maček - novi dom 29.12.2006 10:17:18
|
|
|
|
sašaš
|
Pri nas se je obneslo! Sem namenoma hotela odraslo mačko, ker sva takrat imela ravno vse novo - mladiček bi verjetno kaj spraskal (je "hišna" mačka). Saj ima živalca par dni krize, ampak ji je pa potem toliko bolj luštno.
|
|
|
|
RE: odrasel maček - novi dom 29.12.2006 10:18:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja izkušnja.Sorodnica je lansko leto na cesti našla muco,čisto podhranjeno,ker jo je nekdo zavrgel.Prinesla jo je k meni in od takrat je samo pri nas.Takoj sem jo očedila in ji dala jesti in vse to sem delala vpričo ,ki jo je takoj sprejel,saj pes začuti,kaj pripada k hiši .Danes sta dobra prijatelja.Če pa pride blizu kakšen drug maček,ga oba preženeta . Če boš za muco ko pride lepo poskrbela,ne bo nikamor šla,moraš pa jo dati sterilizirati,saj se taka muca potem bolj drži doma,ker se ne goni.Če jo boš vzela iz zavetišča je sigurno že sterilizirana,ker ponavadi to naredijo z najdenimi mucami.Ta poseg je drugače kar drag(16.000). Vso srečo z novo muco!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?