|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je ali ni?
27.12.2006 9:22:58   
miskula
Oglašam se prvič, berem pa vas redno in se z vami veselim vseh novih user posted image .
Tudi midva z user posted image   dela va na user posted image  že kar nekaj časa. V nedeljo mi je prvič izostala user posted image , ki jo do danes še vedno ni. Včeraj sem delala tudi test (popoldan) baby chek vendar user posted image user posted image  ni bilo videti. Tudi znakov nimam posebnih, samo to da me vsako toliko špikne kot da bo user posted image  prišla. Kdaj naj naredim ponoven test?
Moja user posted image  je bila do sedaj točna.

Hvala za pomoč in da vse čimprej zagledamo magičneuser posted image user posted image .

LP, miskula
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je ali ni?
27.12.2006 9:49:05   
Pingvinčica
Jaz bi ga naredila zjutraj z prvim jutranjim urinom. Upam da zagledaš debel +.

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2006 9:51:58   
Anonimen
Jaz bi ga tud delala z jutranjim urinom.
Upam da zagledaš user posted image .user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2006 10:42:17   
petraz
Tudi jaz bi ponovila test in to zjutraj s prvim urino. Držim pesti zate.... v upanju, da vama je uspelo!!!! user posted image user posted image  

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2006 11:39:54   
Ninica
Poskusi še čez nekaj dni! Držim pesti za user posted image !

LP, Ninica

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2006 11:40:34   
miskula
Hvala vsem, za lepe želje.
Vam poročam jutri zjutraj ali pa že danes, če user posted image  mogoče celo pride, kar močno upam da NE.

LP

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2006 12:39:48   
nicolina
Držim pesti zate, da si user posted image . Čimprej poročaj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2006 19:45:01   
lelaval
Tudi jaz bi ponovila test in to zjutraj s prvim urino. Držim pesti zate.... v upanju, da vama je uspelo!!!!

Jaz tudi.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Barva vozička za fante
donat

Ali je primerna RDEČA barva vozička za fantke??

da (81%)

ne (8%)

mogoče (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!