Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stanovanjski sklad Cerklje 26.12.2006 23:03:36
|
|
|
|
valerija2
|
Ce mislite na Cerklje pod Krvavcem, je kraj cudovit-v "centru" sola in vrtec. Vcasih zivela zelo blizu.
|
|
|
|
RE: Stanovanjski sklad Cerklje 27.12.2006 19:10:54
|
|
|
|
bskrle
|
mi se bomo tudi prijavili, kraj je res lušten. Do trgovine in vrtca ter cerkve je 5 min, pekarna, lekarna, pošta morda 8 min, tudi OŠ je blizu, vrtca sta dva. Skratka vse na kupu, je tudi dosti zelenja, okoli so hiše ...
|
|
|
|
RE: Stanovanjski sklad Cerklje 28.12.2006 19:44:57
|
|
|
|
Sandra*
|
A bi mi lohka katera povedala, kje si lohka pogledam slike teh stanovanj? A so ta stanovanja na ključ, a je 4. gradbena faza?
|
|
|
|
RE: Stanovanjski sklad Cerklje 2.1.2007 18:21:04
|
|
|
|
Sandra*
|
Oj! Za katera stanovanja se pa zanimate? Pritličje, 1,2 nadstropje???
|
|
|
|
RE: Stanovanjski sklad Cerklje 3.1.2007 9:00:43
|
|
|
|
pety78
|
A je šla katera gledat stanovanja? Tudi mi bi se prijavili.
|
RE: Stanovanjski sklad Cerklje 3.1.2007 15:06:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo šli gledat stanovanja, vendar se ne bomo prijavili na razpis. Mi je vse preveč na kupu, z ene strani pokopališče, z ene strani Mercator, spet z druge strani ena ogromna iša, razen spredaj imaš "luft". Je samo lipa. Bi bili pa po lestvici sigurno visoko, saj izpolnjujemo večina kriterijev za razpis, še posebej tistega "NAJMOČNEJŠEGA", ki prinese največ točk. Potem smo šli gledat še Breg pri Kranju, je zelo lep, samo za nas ne funkcionalno narejeno, pa preveč sence ! Tako, da bomo še naprej šparali in mogoče kaj kmalu zidati začeli
|
|
|
|
RE: Stanovanjski sklad Cerklje 3.1.2007 19:10:09
|
|
|
|
Sandra*
|
a mogoče kdo ve, kako se točkujejo pogoji oziroma a gledajo samo na najvišji kriterij, to je mlada družina z 3 otroki, a so vsi kriteriji ovrednoteni po točkah , ki se na koncu seštejejo? Hvala lepa za odgovor!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2007 12:15:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Stanovanjski sklad Cerklje 8.1.2007 12:34:36
|
|
|
|
MihaPR
|
Po mojem mnenju je nakup skaldovega stanovanja zlata jama, ki se jo splača izkoristit. Kljub 5 letni prepovedi prodaje se po 5ih letih taka investicija povrne, pa ne enkrat. Čisto po pravici povedano. Če nimaš/nočeš staršev pri financiranju stanovanja, je to za mlado družino pomoje res en in edini izhod. Aja še to, o kvaliteti, glede kvalitete gradnje se ne bojim, glede lokacij, osončenosti, stisnenosti pa je tko, tudi v Ljubljani si v blokih stisnjen in neosenčen, pa je zadeva 50% dražja.
|
|
|
|
RE: Stanovanjski sklad Cerklje 9.1.2007 19:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tudi mi se bomo prijavili, po vsej verjetnosti. Meni je tam ful lepo (ker sm zelo blizu bila doma), razen seveda pokopališča, ampak si bomo izbrali stanovanje, ki gleda na drugo stran. Zelo si želim, da bi ga res dobili, ker bi bila potem presrečna. Me pa zanima, če kdo kaj ve, koliko povprečno je za pričakovat, da se jih prijavi. Mi imamo namreč aduta mlada družina (oba sva manj kot 30) z dvema predšolskima otrokoma, pa prvič rešujemo stanovanjski problem, pa jst sm domačinka, "prekratki" pa smo pri stanovanjskem varčevanju - nismo varčevali. Pa me zanima, če imamo kaj dosti možnosti, da bi dobili stanovanje?? Seveda, če se kdo kaj spozna na to?
|
|
|
|
RE: Stanovanjski sklad Cerklje 9.1.2007 19:14:10
|
|
|
|
sazi
|
Anonimna, na skladovi strani je lista s prioritetami, kjer piše tudi, kje "stoji" vaš primer. Pred vami so vse mlade družine ne glede na to, koliko otrok imajo, če so varčevale po njihovih shemah in če prvič rešujejo stanovanjski problem. To, da si domačinka tu ne pomaga.
|
|
|
|
RE: Stanovanjski sklad Cerklje 9.1.2007 21:04:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Največje število točk dobi mlada družina, ki ima invalidnega otroka! Ta je pred vsemi najvišje na lestvici, potem so pa to mlade družine z večimi otroki, od katerih je vsaj eden predšolski, pa tisti ki prvič rešuje stanovanjski problem, pa varčuje v shemi,...
|
|
|
|
RE: Stanovanjski sklad Cerklje 9.1.2007 21:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimen, a v tem vrstnem redu?....a je število otrok in reševanje stanovanjskega problema prvič pred varčevanjem?
|
|
|
|
RE: Stanovanjski sklad Cerklje 9.1.2007 21:24:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že najšla razpredelnico, ki vse pove!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.