|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek
26.12.2006 12:41:33   
Anonimen
pozdravljene,

imam eno vprašanje, in sicer; noseča sem že kakšen mesec. pregleda še nisem imela, ker ga imam v začetku januarja. včeraj pa se mi je pojavil nekak rjav izcedek. je nekako takšen, kot beli tok, le da je temen. zanima me, če je že katera to imela. in ali če je to kaj narobe.

hvala za odgovore,
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek
26.12.2006 14:23:18   
Ninica
Tudi meni se je na začetku nosečnosti pojavil rjavi izcedek. Takoj sem šla h ginekologu in mi je predpisal mirovanje in tablete Dabroston. Tako, da sem skoraj celo nosečnost bolj počivala. Vmes se je pojavil še enkrat okrog 19. tedna. Zdravnik je rekel da ne ve zakaj se mi pojavlja izcedek. Lahko pa da gre samo za kakšno počeno kapilaro.
Glede na to da še nisi bila pri zdravniku raje pojdi čim prej in on ti bo njaboje evedel povedati zakaj gre.
Upam, da ni kaj resnega.

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2006 16:41:37   
Marry Rose
Naj povem svojo zgodbo....pa je ne resno vzet anonimna...

Z mojim se trudiva ze kar nekaj časa...približno 1 leto!

Ko sva prišla z dopusta..nekje na zečetku septembra sem namesto pričakovane  user posted image  ugledala rjav izcedek, ki se je vlekel nekje 5 dni, bila sem že vsa user posted image  da pa smo le kaj pridelal v juliju...
nakar se  mi je 7 dan ulila  user posted image  in to tako močna kot še nikoli ne. Ravno takrat sem imela ginekologa zaradi brisa, ki mi je potrdil, da je nekaj ''bilo'' in da je šlo verjetno za spontani splav.

Ko sem to preblala kar sem napisala mi je pognalo solze na očke....namreč še pred tem sem tretji dan izostanka user posted image  naredila testa, ki je pokazal jasno user posted image  in si ne moreš predstavljat kaj me je prizadelo ko sem ugledala kri na svojih hlačkah in kasneje g. ki je rekel, da je nekaj bilo in da je šlo za spntavi splav v zgodnji nosečnosti...bila sem sama v v čekalnici....potočila sem par solzic ene so bile namenjene še nerojenumu bitju ene pa moji nesreči in smiljenju sami sebi....

tebi želim vse naj..naj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2006 12:15:06   
najina pikica*
jst sm imela rjav izcedek 14 dan,10 in 11teden nosečnosti.... izcedki,rjavi in močni so normalno v nosečnosti!pozorna moraš biti le na izcedek s svežo krvjo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.12.2006 18:10:39   
visnjaaa
Živjo!
Tudi jaz sem imela pri obeh nosečnostih na začetku rjav izcedek par dni, pa ni bilo prav nič narobe. To je normalen pojav, v kolikor ni tega izcetka preveč. Vseeno pojdi k g. da te pregleda - po mojem pa bo izginil kar sam in bo vse o.k.
LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?