|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Anonimna nosečka
24.12.2006 4:46:01   
Anonimen
Včeraj sem izvedela, da je dragi Božiček včeraj obiskal še eno družinico in ji prinesel najlepše darilo user posted image . Ker je ta anonimna nosečka redna RR-jevka, vam na žalost ne morem razkrit, sem pa mogla napisat, ker mi je to najdražja oseba na svetu in sem neizmerno vesela za njouser posted image user posted image . Polepšala mi je praznike s to novičkouser posted image , še bolj pa sem vesela ker obstaja verjetnost, da bom še jaz drug teden zagledala user posted image in pol bove najsrečnejši osebi na svetuuser posted image user posted image .  Četudi ne bom zagledala user posted image , bom še vseeno najsrečnejša zaradi te novičke.

Draga anonimna nosečka, želim ti vse samo naj, zdravo nosečnost, zdravo pikico in hvala, da si tudi meni s to novico polepšala božične praznike. Rada te imam user posted image user posted image user posted image in en velik user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Anonimna nosečka
24.12.2006 8:10:39   
Anonimen
Če je pa ta nova nosečka včeraj praznovala rojstni dan, pa bom od veselja skakala še jaz!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.12.2006 9:07:22   
**NiNa**
čestitke tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image , čeprav ne vem za koga gre. Sem vesela vsake take novice, ker vem, kako močno si vsaka to želi.
Anonimni nosečki tudi jaz želim vse naj naj, da bi bila user posted image , čim bolj brezkrbna in , da bi se po 9 mesecih rodil-a zdrav-a pikec ali pikica.
nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2006 9:10:35   
Ninica
ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, Ninica

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.12.2006 9:12:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če je pa ta nova nosečka včeraj praznovala rojstni dan, pa bom od veselja skakala še jaz!!!!!!!!!!!!!!!

Ne ni praznovala včeri RD. Želim pa , da bosta tudi vidve skakali do stropa od veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.12.2006 9:56:04   
total
user posted image user posted image user posted image user posted image  sej bomo kmalu vedle,a ne???

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.12.2006 10:10:40   
cmokec
Čestitke.user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.12.2006 10:36:08   
lunca2
Čestitke user posted image user posted image user posted image . Želim ji mirno in lepo user posted image .

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.12.2006 10:36:25   
Katrin
user posted image  Iskrene čestitke!

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.12.2006 10:37:49   
Anonimen
Tnx, mislim, da je to zame user posted image .

A te tvoj Piki še pedinivauser posted image ? Tako je prav.

Te počakam, da drug teden skupaj sporočiva novičko? user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.12.2006 12:01:21   
BLAŽIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja čestitke za takšne novičke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.12.2006 12:18:17   
muki1
Joj, jaz pa poznam eno, ki bi lahko bila, uporablja besedo tnx. A si ti, a si ti? Upam, da si user posted image .

Katerakoli je, čestitam ji iz srca user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.12.2006 13:26:54   
srki
Čestitkeuser posted image , pa čimprej se razkrijuser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.12.2006 14:58:36   
Anonimen
ja, jaz sem user posted image  muki

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.12.2006 15:50:16   
Anonimen
Čestitke že kar obema anonimkama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
24.12.2006 18:34:32   
Anonimen
Kot kaže sem tudi jaz ugotovila vse osebe "anonimke"! Držim pesti za vse! Bom pa potem povedala, če sem trofila!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
24.12.2006 19:51:11   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Čestitke user posted image user posted image user posted image . Želim ji mirno in lepo user posted image .

Se bom kar pod tole podpisala.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.12.2006 14:03:18   
Anonimen
Drage moje, hvala vam za lepe želje.

Naj povem, da sem ravno iz bolnice, ker sem danes skoraj splavila. Imam strogo ležanje. Sicer bi morala ostati v bolnišnici, vendar ne vem kako bi brez mojih najdražjih, sploh čez praznike. Ploda sicer ni videti, se pa vidi vrečka. Upanje imam. Kako počivati poleg mojega razbijača bo pa tudi umetnost user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.12.2006 17:50:21   
katipi
Želim ti, da bi se pikica obdržala, in da bi imela čimmanj težav v user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.12.2006 18:50:20   
Anonimen
Želim ti, da se vse dobro izteče in da boš kmalu videla tudi user posted image !

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu katipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.12.2006 23:01:11   
pupica25
Čestitke anonimna nosečka user posted image user posted image user posted image !!!!

Držim pesti, da se vse lepo izteče, ter da se tvoja pikica obdrži in razvije v zdravegauser posted image !!!

Lepe praznike!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?