Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Podpis očetovstva in očetovski dopust 23.12.2006 21:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Berem spodnjo temo, pa sem kr mal zmedena. Situacija je sledeča: rada bi da ko rodim, da moj nastopi očetovski dopust s tistim dnem, ko prideva z iz porodnišnice. Zdej mam pa dve možnosti: ena je da greva šele takrat na CSD podpisat očetovsvto in oddat vlogo za očetovski dopust --> po tej logiki ne bo moj doma s tistim dnem, ko grem iz porodnišnice, pa še da moram takoj drugi dan na CSD mi ne diši preveč. Druga varianta je pa ta, o kateri tudi razmišljam, da podpiševa očetovstvo že pred rojstvom , vendar na spodnji temi berem, da moraš vseeno še na CSD po rojstvu . Kaj je zdej res? Kako naj speljem to, da bo moj lahko doma že takrat ko jaz in prideva iz porodnišnice? In predvsem da mi prve dni ne bo treba hodit na CSD? Je katera bila v isti situaciji?
|
|
|
|
RE: Podpis očetovstva in očetovski dopust 23.12.2006 21:34:59
|
|
|
|
mojčca
|
Če podpišeš priznanje očetovstva pred rojstvom otroka to storiš na CSD, tako da po rojstvu otroka tebi ni treba nič hoditi tja, tja gre samo tvoja boljša polovica, da uredi očetovski dopust.
|
|
|
|
RE: Podpis očetovstva in očetovski dopust 23.12.2006 21:49:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Če podpišeš priznanje očetovstva pred rojstvom otroka to storiš na CSD, tako da po rojstvu otroka tebi ni treba nič hoditi tja, tja gre samo tvoja boljša polovica, da uredi očetovski dopust. Tako sem tud jaz mislila, da to gre, ampak tukaj berem, da je mal bolj zakomplicirano.
|
|
|
|
RE: Podpis očetovstva in očetovski dopust 23.12.2006 21:54:25
|
|
|
|
eva1
|
V zagorju ni možno podpis očetovstva pred rojstvom otroka-vsaj tako so meni razložili...narediš pa takole, v porodnišnici rečeš za potrdilo o rojstvu otroka, s tem greš na CSD-oba morata it-midva bova šla kr sproti ko bova šla iz porodnišnice(če ne bodo ravno prazniki), vse urediš v cca. 5 minutah, samo par podpisov in je!
|
|
|
|
RE: Podpis očetovstva in očetovski dopust 24.12.2006 10:20:04
|
|
|
|
NTS
|
tudi mi smo se drugi dan ko smo prišli domov vozili na CSD. najprej po roj.list otroka, potem podpisati očetovstvo in potem z vsemi temi papirji smo lahko začeli očetovski dopust. lp
|
|
RE: Podpis očetovstva in očetovski dopust 24.12.2006 10:46:24
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Vidva kr zdej podpišta očetovstvo - in ko boš rodila, prosita v porodnišnici za potrdilo o živorojenem otročku, pa gre tvoj na socialno ko si še v porodnišnici in izpolni tiste papirje za očetovskega pa ga lahko nastopi z dnem, ko prideta domov. Pri nas je to šlo! Ker pa vidim , da je različno glede na občino, pa se boš vseh dvomov znebila tako, da boš poklicala vaš csd in dobila točne podatke!! Če ti pa bodo komplicirali glede predrojstnega podpisa očetovstva pa vprašaj zakaj se to drugje da? Mogoče pa kaka ženska, ki tam dela tega ne ve in potem kr reče, da ni možno...? Rečmo v zasavju??!Tudi to se dogaja.
|
|
RE: Podpis očetovstva in očetovski dopust 24.12.2006 14:09:34
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Hothien: mi smo dobili liste za očetovski dopust ful prej, pa je dragi samo en dan predenj je nastopil očetovskega odnesel tele liste nazaj na CSD -> nima veze s podpisom očetovstva, vsaj pri nas ne. Mislim, pa kaj je s temi centri - kot da imamo na voljo neskončno veliko časa ali kaj
|
|
|
|
RE: Podpis očetovstva in očetovski dopust 31.12.2006 10:21:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ok, zdaj lahko iz prve roke povem kako in kaj -> neseš rojstni list (če ga še nimaš pa potridlo, da je otrok roje iz P) - to moraš narediti v vsakem primeru ali si podpisal pred rojstvom ali boš to opravil po rojstvu otroka. Potem tam podpišeš tiste kolobocije (4liste pri nas, aja pa ne pozabit osebnega dokumenta - OBA ), dobiš ti 2izvoda, potem šibaš na upravno in dvigneš nov rojstni list, kjer je oče vpisan. V glavnem ogromno tekanja za 4podpise....plačaš nič (vsaj nekaj , sem pričakovala, da me bodo še tukaj obrali in sem prej šla na bankomat )
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?