|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podpis očetovstva in očetovski dopust
23.12.2006 21:23:28   
Anonimen
Berem spodnjo temo, pa sem kr mal zmedena. user posted image  Situacija je sledeča: rada bi da ko rodim, da moj user posted image  nastopi očetovski dopust s tistim dnem, ko prideva z user posted image  iz porodnišnice.

Zdej mam pa dve možnosti: ena je da greva šele takrat na CSD podpisat očetovsvto in oddat vlogo za očetovski dopust --> po tej logiki ne bo moj doma s tistim dnem, ko grem iz porodnišnice, pa še da moram takoj drugi dan na CSD mi ne diši preveč.

Druga varianta je pa ta, o kateri tudi razmišljam, da podpiševa očetovstvo že pred rojstvom user posted image , vendar  na spodnji temi berem, da moraš vseeno še na CSD po rojstvu user posted image .

Kaj je zdej res? Kako naj speljem to, da bo moj lahko doma že takrat ko jaz in user posted image  prideva iz porodnišnice? In predvsem da mi prve dni ne bo treba hodit na CSD? Je katera bila v isti situaciji?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podpis očetovstva in očetovski dopust
23.12.2006 21:34:59   
mojčca
Če podpišeš priznanje očetovstva pred rojstvom otroka to storiš na CSD, tako da po rojstvu otroka tebi ni treba nič hoditi tja, tja gre samo tvoja boljša polovica, da uredi očetovski dopust.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2006 21:49:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Če podpišeš priznanje očetovstva pred rojstvom otroka to storiš na CSD, tako da po rojstvu otroka tebi ni treba nič hoditi tja, tja gre samo tvoja boljša polovica, da uredi očetovski dopust.

Tako sem tud jaz mislila, da to gre, ampak tukaj berem, da je mal bolj zakomplicirano. user posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2006 21:54:25   
eva1
V zagorju ni možno podpis očetovstva pred rojstvom otroka-vsaj tako so meni razložili...narediš pa takole, v porodnišnici rečeš za potrdilo o rojstvu otroka, s tem greš na CSD-oba morata it-midva bova šla kr sproti ko bova šla iz porodnišnice(če ne bodo ravno prazniki), vse urediš v cca. 5 minutah, samo par podpisov in je!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.12.2006 10:20:04   
NTS
tudi mi smo se drugi dan ko smo prišli domov vozili na CSD. najprej po roj.list otroka, potem podpisati očetovstvo in potem z vsemi temi papirji smo lahko začeli očetovski dopust.

lp

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.12.2006 10:46:24   
Naty*Taja
Vidva kr zdej podpišta očetovstvo - in ko boš rodila, prosita v porodnišnici za potrdilo o živorojenem otročku, pa gre tvoj na socialno ko si še v porodnišnici in izpolni tiste papirje za očetovskega pa ga lahko nastopi z dnem, ko prideta domov. Pri nas je to šlo! Ker pa vidim , da je različno glede na občino, pa se boš vseh dvomov znebila tako, da boš poklicala vaš csd in dobila točne podatke!! Če ti pa bodo komplicirali glede predrojstnega podpisa očetovstva pa vprašaj zakaj se to drugje da? Mogoče pa kaka ženska, ki tam dela tega ne ve in potem kr reče, da ni možno...? Rečmo v zasavju??!Tudi to se dogaja.

MONTIGNAC

(odgovor članu NTS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.12.2006 14:09:34   
Strawberrie Cherrie
Hothien: mi smo dobili liste za očetovski dopust ful prej, pa je dragi samo en dan predenj je nastopil očetovskega odnesel tele liste nazaj na CSD -> nima veze s podpisom očetovstva, vsaj pri nas ne.

Mislim, pa kaj je s temi centri - kot da imamo na voljo neskončno veliko časa ali kajuser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.12.2006 10:21:33   
Strawberrie Cherrie
Ok, zdaj lahko iz prve roke povem kako in kaj ->
neseš rojstni list (če ga še nimaš pa potridlo, da je otrok roje iz P) - to moraš narediti v vsakem primeru ali si podpisal pred rojstvom ali boš to opravil po rojstvu otroka. Potem tam podpišeš tiste kolobocije (4liste pri nas, aja pa ne pozabit osebnega dokumenta - OBAuser posted image ), dobiš ti 2izvoda, potem šibaš na upravno in dvigneš nov rojstni list, kjer je oče vpisan. V glavnem ogromno tekanja za 4podpise....plačaš nič (vsaj nekaj user posted image user posted image , sem pričakovala, da me bodo še tukaj obrali in sem prej šla na bankomatuser posted image )

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2007 10:52:58   
Tasika
Jaz nisem imela potrdila o rojstvu, je moj dragi uredil vse z odpustnico iz porodnišnice. Očetovstvo sva podpisala pred porodom na CSD. Rodili smo pa marca 2005. 

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?