|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potne nogice
20.12.2006 21:00:32   
Anonimen
Hojla,

našemu 15-mesečniku so se začele nogice totalno potiti :( za zunaj ima cicibanove čeveljčke in najkice, za doma pa cicibanove copatke in mokasinke...ne glede na to, kaj ima obuto, se mu nogica čisto spoti...hotela sem kupit Geox-ove čeveljčke, pa nimajo tako majhne številke (20). Tako, da sem bila primorana kupiti zimske cicibanove (spet) hehe...no, saj do spomladi bomo že pocakali, pa potem kupimo Geox-ove.

V bistvu me trenutno zanima, kaj nosijo vasi malčki (tisti, ki imajo taksen problem kot naš) doma? Da bi bil pa samo v štumfkih, sedajle ne pride v poštev, ker na žalost nimamo talnega gretjauser posted image

Hvala za kakrsenkoli nasvetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: potne nogice
20.12.2006 21:06:00   
max23
našemu so se tudi full potile nogice, pa imamo doma in v vrtcu obute cicibanove copatke. Superge in čevlje pa sedaj kupujemo od Geox-a, ko je bil manjši pa smo bili tudi z cicibanovimi čeveljci zadovoljni.Samo vedno ima nogavičke in žabice 97%bombaža in 3%elastana.dobila jih boš v Fabianiju.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2006 21:12:08   
Petraa
zamenjaj znamko obutve.našemu se nogica poti v cicibanovi obutvi.Aja,pa tudi tanjše štumfke mu dajaj

(odgovor članu max23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2006 21:15:01   
Primoza
Kaj pa je narobe s potenjem nogic?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2006 21:15:26   
Gina
Mojima fantoma se tudi zelo potijo nogice, deklici pa nič. Deklica je edina, kateri sem lahko obula cicibanov copat.user posted image user posted image Fanta sta ga dobesedno premočila.user posted image Tako da moje mnenje o cicibanu ni primerljivo njihovim cenam. Dandanašnji dobiš krasen usnjen copat za polovično ceno, v katerem se otroku noga pol manj poti. Ogromno firm je, ki prodajajo copate. Jaz ne vem, katere znamke copate ima naš, kupim jih v scarpi ponavadi, samo imajo samo od 25 številke naprej, se mi zdi, ene italianske, sem zadovoljna. Vedno vzamem odprte, če se le da, spredaj namreč, da nogica diha - morajo imeti vsaj velike luknje, če že ne vseh prstov zunaj. Drugače pa so včasih celo v BC obstajali čisto celi usnjeni copatki za otroke, vendar samo do številke 20, tisti so bili mega, ne vem če jih še imajo. Varianta je tudi, da daš otroku gor štumfke, čez pa tiste debele bombažne štumfe z abs (nekatere obstajajo tudi z usenjnim) podplatom.

(odgovor članu max23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2006 8:06:59   
Anonimen
smo imeli cicibanove - katastrofa, (sem pred tednom spraševala isto) zdaj imamo geoxove....in nogica je suha..

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2006 9:02:38   
Anonimen
adelaide katero stevilko pa ima vas malcek?

primoza saj najbrz je potenje nogic cisto zdravo, ampak nasemu se tako spotijo, da ima vse ceveljcke in copatke vedno cisto premocene...

gina, hvala, bomo probali se z usnjenimi copatki...upam, da jih kje najdem :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2006 10:36:28   
Anonimen
sreckanosecka: ima 22, imajo pa tudi 20

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2006 14:10:52   
Anonimen
ja, ampak v LJ nimajo tako majhnih cifer...sem klicala v ene par trgovin...

adelaide, kje si jih pa ti kupila?
pa se to bi te vprasala...kaj pa nosi tvoj malcek doma? kaksne copatke?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2006 14:20:50   
škratek
Zdravo!

V Celju sem gledala v Geoxu in mislim, da še imajo nekaj tako majhnih - pokliči. Drugače pa smo mi izredno zadovoljni z usnjenimi copati (za v stanovanju) iz BC - se ji nič ne poti nogica. Za ven pa je potrebno kaj bolj konkretnega - imamo ene od Chicco.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2006 15:05:40   
Anonimen
srečkanosečka: kupila sem jih v geoxshopu v trstu - nakupovalni center torri d europa, sicer je geoxova trgovina tudi v kopru.
Doma pa ima en fajne copatke iz usnja in ovčje kože....vem, da se sliši "prevroče" a dejansko ima v teh copatkah suho nogico, sem pa jih kupla na štantu v supernovi (en slovenski proizvajalec)

(odgovor članu škratek)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.12.2006 17:50:22   
Primoza
Naš tudi spada med fantke s potnimi nogami, precej neodvisno od obutve. Se mi zdi da je (logično) povezano z gibanjem. Več se giblje bolj se mu potijo noge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2006 10:19:27   
Anonimen
skratek, hvala za tole info...bom sla V BC kupit te copatke

adelaide, huh, upam, da jih kje blizje dobim...drugace pa v Trst...ni druge user posted image

primoza, tudi nas tamaucek je stalno v pogonu, tako da bodo potne nogice tudi rezultat tega

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.12.2006 0:03:22   
andrejaz
Jaz ti priporočam Superfit copatke. Ti copatki imajo na podplatu take drobne luknjice in se noga ne poti. Mi smo zelo zadovoljni z njimi.

< Sporočilo je popravil andrejaz -- 23.12.2006 0:04:35 >

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.