Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zgrižena oblačila - JOJ!!! 20.12.2006 20:28:26
|
|
|
|
Nitka
|
Ojla, mene bo kar konec. Že nekajkrat se mi je zgodilo isto, zdaj pa rabim pomoč. Oprala sem en stroj cunj in jih obesila nad banjo. Ko sem danes hotela hčerki dat spalnega pajaca, me je skoraj kap. Po rokavih (levo in desno) so bile luknje, kot da bi jih nekaj zgrizlo, od majhnih luknjic do velikih tudi po dober cm. To se mi je že zgodilo pri mojih dveh trenerkah (tankih), pa sem mislila, da so prišle v bližino kletke morskega prašička, ki tudi rad grizlja cunje... samo ta pajac pa sigurno ni prišel niti v bližino kletke! Kaj mi grize cunje??? Sem pa opazila letalce... kot bi bli mokarji in pa male mravljice, nekdo mi je rekel, da so blokovske faraonke. Kako jih preženem??? LEPO PROSIM ZA POMOČ!!! Hvala
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?