Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PONOVNO VAS PROSIM ZA POMOČ 29.12.2006 16:18:36
|
|
|
|
rija
|
Evo tak: prva runda stvari bo romala ju3 proti pediatriji in sicer: voziček, stolček za hranjenje ( na tem mestu hvala rainbow, ki ju je podarila in lastno kolesno pripeljala v Prekmurje ), potem 6 stolčkov za hranjenje, kupljenih z darovanim denarjem (hvala A&T da jih je prišlepala iz Ikee ), žličke, termometri za vodo, pumpice za nos, kahlice, igrače, slikanie, copatki, nogavičke, dudke, flaške....... Nekaj stvari pa bo dostavljenih po novem letu, ker se pač v tej gužvi letos ne bo izšlo..... Ampak mislim, da smo zopet zmagale Hvala še enkrat vsem, ki ste podprle mojo idejo in tudi tokrat velikodušno pomagale. In kot vedno napišem: VERJAMEM, DA SE ENKRAT VSE VRNE
|
|
RE: PONOVNO VAS PROSIM ZA POMOČ 29.12.2006 17:43:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Super! Javi kako si opravila!
|
|
|
|
RE: PONOVNO VAS PROSIM ZA POMOČ 29.12.2006 19:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jim pa ravno danes dostavila 14 knjigic, 9 plišastih nahrbtnikov, nekaj plišastih igrač in 10 paketkov za ustvarjanje primerne od 2 leta naprej.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?