|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ta forum...(-:
4.9.2004 0:47:08   
Annny
Všeč mi je, ker se na tem forumu zbira toliko pozitivnih, prijetnih (bodočih) mamic(((-: Večkrat kaj napišem na med.over.net, ampak se mi zdi, da se tam pojavlja precej takšnih, ki rade večinoma kritizirajo, dajejo zlobne opazke (pod izmišljenimi nicki) itd...sem bila kar malo razočarana. Ta forum je pa že na prvi pogled bolj barvit, živahen in poln energije(((-:
Lepo se imejte, punce!

Annny, 33t 5d
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ta forum...(-:
4.9.2004 9:02:13   
Anonimen
:ups:OOOOOO Annny to pa sem izkusila ped kratkim:((Pravzaprav moja hči.Lep pozdrav od Neve6:morje::morje:

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ta forum...(-:
4.9.2004 10:09:26   
Bejba
Anny, se popolnoma strinjam s tabo. Jaz sem samo enkrat nekaj vprašala na Med.Over.Net pa so me tako skritizirali in opljuvali, da res ni. Sicer ne na forumu nosečnost, ampak pod domače živali.
Edino kjer še rada kaj vprašam je pri Pušenjaku. On odgovori kot se spodobi.
Zato sem tudi jaz vesela, da sem našla tale forum. Punce tukaj ste enkratne, zato za vsako ena :rozica:.

LP; Bejba

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ta forum...(-:
4.9.2004 11:53:13   
filipinka
:bravo: ...za ringarajo...:bravo: Tudi jaz se vsak dan veselim, ko dragi pride iz službe in prinese laptop, da lahko skočim med vas. Všeč mi je, da smo pozitivne in moram povedati, da sem se tukaj že veliko naučila. Prijateljica, ki je rodila pred mesecem, nas nikoli ni brala in moram žal povedati, da ne zna nekaterih stvari, ki se nam tukaj zdijo čisto logične in smo jih pogruntale skupaj ( o dojenčku in vsem tem).
Zato mislim, da si vse skupaj zaslužimo samo en velik aplavz!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:...je pa taki srček na ringaraji
Lep dan, V. in :duda:...ŠE 20 DNI

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ta forum...(-:
4.9.2004 12:43:43   
dory
Hey Annny

tud sama velik sodelujem na MON-u...v bistvu sem...na forumu nosecnost smo se v casu moje nosecnosti zbirale punce, ki smo se lepo postekale in tudi dobivale...res je blo prijetno vzdusje, kar ne morem trdit za zdej...no o forumu starsi starsem pa raje ne bi, ker je raven potrpljena pri nekaterih zelo nizka in to tudi ocitno pokazejo...

RR je neprimerno boljsi kar se tega tice :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ta forum...(-:
4.9.2004 15:18:02   
puncica
Ja itak da ta forum rula :)-. Tam na MONU, smo pa že ugotovil da je polno čudnih ljudi, ki sam kritizirajo. Tle je veliko takih, ki so imel kakšne slabe izkušnje. RR pa je ful tako kako bi rekla .... domač :love:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ta forum...(-:
4.9.2004 16:13:55   
Annny
Puncica, dobro besedo si izbrala: domač. Nobene slabe energije...just love it(((-:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ta forum...(-:
4.9.2004 18:14:07   
ZARA
oj......
ne vem zakaj bi morali biti nesramni eden do druzga ce ni potrebe??!!
Vsaj jst tko cutim in se mi ne da kregat po forumih ker mi je to skrajno mem....pac nismo vsi pametni pa ne vemo vsega...ze spet nekladam...

anyways...papa :rozica:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ta forum...(-:
5.9.2004 18:55:38   
Pikca
Tud meni je tale ringaraja forum daleč najboljši od vseh, kar jih poznam :bravo:. Fajn je, ker je po temah razdeljeno, pa punce tukaj ste fajn :)

Lep pozdarvček vsem, Pikca

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ta forum...(-:
5.9.2004 22:09:10   
puncica
zara, tud jaz ne vem, zakaj se vedno ljudje vpičijo v nekaj pa potem sam kritizirajo. Pojma nimam zakaj. Očitno so naveličani in potem tako sproščajo svojo jezo. Primer. Punca napiše o tem se še pa ni govorilo, kaj ste dobila od partnerja za rojstni dan. Pa odgovor: Ja to je pa že ja tako zlajnana tema. Mislim, a ne more bit tak človk tih:grrr:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Dodatna ponudba
Janci F

Katero izmed ponujenih storitev bi izbrali, če bi vam vaš vrtec ponujal:

- Varstvo otrok na domu, ko je vrtec zaprt (renta varuška) (21%)

- Prevoz otrok na želeno lokacijo (baby taxi) (8%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, med dnevnim varstvom (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (39%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, po zaprtju vrtca (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (18%)

Organiziranje rojstnih dnevov in drugih praznovanj (5%)

Nobena od ponujenih storitev me ne zanima (10%)

Število vseh glasov: 275

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!