Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vaše izkušnje s homeopatom? 20.12.2006 11:39:39
|
|
|
|
asso
|
Mi sicer nismo zdravli bolezni ampak jih uporabljamo pri krčih. Ko sem jih prvič ukinila je imela močnejše krče, rekla sem si, da je morda le slučaj. Ko je bilo drugič in tretjič isto sem ugotovila, da nekaj le pomagajo... Sicer ti lahko povem samo za krče, za nič drugaga. Lp asso
|
|
RE: Vaše izkušnje s homeopatom? 20.12.2006 12:09:42
|
|
|
|
Tia27
|
zelo zaDOVOLJNI,SAM NAM NI REKLA, DA SE KAO ne smejo antibiotiki zraven jemat,hvalabogu jih itak nismo rabil, da potrkam odkar jemlje kroglice, hodimo k Goriškovi,ki je pediatrinja homeopatinja.lp
|
|
|
|
RE: Vaše izkušnje s homeopatom? 20.12.2006 12:56:46
|
|
|
|
MAŠKA
|
Kje pa je ta homeopatinja, ali imaš mogoče kakšno tel. številko? Če se bodo angine še ponavljale, pa bi se mogoče na njo obrnili...
|
|
|
|
RE: Vaše izkušnje s homeopatom? 20.12.2006 21:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo bili tudi pri dr. Goriškovi, je zelo zelo prijazna ženska, ampak jo je zelo zelo težko dobit. Je pa res, da se istočasno s kroglicami NE SMEJO jemati (v kakršni koli obliki) KAMILICE in jasno tudi vsa zdravila. Če zdraviš na en način, potem zdravi na enega. Mi smo imeli problem pri Gašperjevih 4-5 mesecih zaradi nespanja, težko dihanja, smrkanja in kričanja ob zbujenju. Dobili smo dve vrsti kroglic. Ker sem ugotovila, da je po kroglicah zelo zelo trdo in težko kakal, sem jih rajši nehala dajat. Smo pa ugotovili, da je bilo vse to povezano s cepljenjem. Žal. No, pol smo se tudi preselili (iz kletnega - vlažnega - stanovanja) malo bolj k soncu, in je otrok popolnoma zdrav. No, kar se tiče homeopatije je tako. Če si se odločila to poiskusit, poiskusi. ČE si skeptična, potem raje ne. Mi uporabljamo samo homeopatsko mazilo za zamašen nosek in je fantastičen. Kupi se ga pa na žalost samo v Nemčiji.
|
|
|
|
RE: Vaše izkušnje s homeopatom? 21.12.2006 21:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
hmm...drgač prvič slišim da ne bi smela uporabljati drugih zdravil zraven homeopatskih. vsaj v tujini uporabljajo naprimer homeopatijo poleg drugih zadev za hitrejše okrevanje. no jaz sem s homeopatijo izredno zadovoljna in jo priporočam. je pa treba dobiti dobrega homeopata. mogoče bi na tvojem mestu poiskala še drugo mennje!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Otroke prezgodaj ločimo od mamVeč časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?