Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ginekološki pregledi, (ne)resnost 3.9.2004 14:59:04
|
|
|
|
beti 1
|
Po mojem najbolje, da se obrnes na ZZZS, kjer ti bodo povedali, kaj ti minimalno pripada iz obveznega zdrav. zavarovanja. Jaz sem imela preglede od 8 tedna naprej vsake 4 tedne (kaksen dan gor al dol). Vsakič naj bi te stehtali, ti izmerili pritisk in s palčko pogedali vodo. Pripadata menda po novem samo 2 UZ, potrditveni na začetku in morfološki. Pa nekje od 7. meseca naprej CTG. Jaz bi na tvojem mestu, če se ne bodo zresnili razmislila o zamenjavi ginekologa. Kar se tiče lokalne anestezije pa ne bo nič narobe. lp Beti 1
|
|
|
|
ginekološki pregledi, (ne)resnost 3.9.2004 20:05:31
|
|
|
|
mana.t
|
pozdravljene!!! ne vem, kak je z vami, ampak jaz sem v 13 tednu nosečnosti in sem imela ŽE tri preglede. prvega v 6 tednu, da mi je potrdil nosečnost, drugega v 8 tednu. takrat mi je opravil vaginalni UZ, me stehtali, pritisk zmerili, poslal na vodo in kri (vse tiste preiskave: RH faktor, toksmoplazmozo, diabetis, razne spolne bolezni, ...),in takrat dobila ZASTONJ materinsko knjižico in razna navodila za v nosečnosti. tretji pa je bil v 12 tednu in NS mi je meril, naslednji pregled pa me čaka za 2 tedna in bom zopet imela UZ in kontrolo. meni se zdi, da v zdravstvenem domu v MS vsako nosečnico naroči ob vsakem pregledu na UZ. ne vem, mogoče se motim. ampak vedno smo naročene ob 6.30 in vse opravimo UZ in nato še pregled in pogovor z g. lep pozdrav!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?