Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako odstraniti madež rdeče pese z majice? 18.12.2006 15:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Rdeča pesa, čeprav izgleda grozno, gre čisto normalno dol s praškom, vsaj s Persil gelom je šla. Bolj trdovratno je korenje, to pa ne vem, če s čim še kdaj spraviš dol.
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madež rdeče pese z majice? 18.12.2006 15:15:07
|
|
|
|
Pupica
|
jaz vse namažem z Vanish gelom, pa gre vse dol.Od sadja, zelenjave, soka, flumastrov, in druge packarije.probej!
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madež rdeče pese z majice? 18.12.2006 15:18:28
|
|
|
|
coolbabe
|
moja izkušnja je da nikakor
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madež rdeče pese z majice? 18.12.2006 19:31:21
|
|
|
|
TONČI.
|
Men je še vedno šla z navadnim pranjem. Prašek ariel in pranje pri 40 stopinjah.
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madež rdeče pese z majice? 18.12.2006 20:29:38
|
|
|
|
Katrin
|
Vanish bi madež od rdeče pese moral odstraniti Splišni, korenje sem tudi nekako spravila ven, banane pa nikakor (ostaja črno ) lp, katrin
|
|
RE: Kako odstraniti madež rdeče pese z majice? 18.12.2006 22:26:27
|
|
|
|
Pupica
|
banane pa nikakor (ostaja črno ) jap to pa res. tle pa tut vanish ne pomaga.sem se tut sprjaznila
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madež rdeče pese z majice? 19.12.2006 8:14:45
|
|
|
|
blue sky
|
Hvala, punce, bom probala! Sem pozabila pred pranjem te madeže namočiti ali s čim namazati, s pranjem pa tudi ni šlo dol.
|
|
|
|
RE: Kako odstraniti madež rdeče pese z majice? 19.12.2006 8:57:35
|
|
|
|
Geja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@ jaz vse namažem z Vanish gelom, pa gre vse dol.Od sadja, zelenjave, soka, flumastrov, in druge packarije.probej! Tudi jaz prisegam na Vanisch !!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.