|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zamenjajmo ženi
19.12.2006 16:07:11   
piščanc
zamenjajmo ženi je pač še ena od oddaj, kjer se lahko predstavimo širni sloveniji. prijavile pa se bodo predvsem družine, ki hočejo biti medijsko prepoznavne. to je lahko dobra reklama za kakšno obrt, družinsko podjetje, različne talente...in na to tudi stavijo, ker nagrada ni ne vem kako velika. 1000 EUR še za potovanje za celo družino ni.

meni osebno je to bljak, ker nočem da me kdo gleda, kako kaj delam in kaj delam. postelj pa ne bodo zamenjali, tako da najbrž žene spijo vedno doma.

bo pa zanimivo gledatiuser posted image  druge

iz malega zraste veliko

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.12.2006 19:18:15   
Mateja82
Se strinjam s tem kar je napisala Magi*. Oddajo sem gledala na nemškem
RTL - lu  pa mi ni bila preveč všeč. Ponavadi so se ženske scefrale, kakšno stanovanje ima katera, koliko praha visi na kakšni omari na koncu pa še kakšnega deca ima katera...user posted image  

Uglavnem ne bi menjala. Sploh ko sem videla kako nesimpatični  so bili nekateri posojeni  moški  user posted image .

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.12.2006 19:22:18   
Anonimen
Mah, na koncu bomo pa itak vsi to gledali, ker smo vsi neke vrste voajerji in se radi naslajamo ob usodah drugih. Samo poglejte koliko je žajfastih telenovel na tv.
Komaj smo se rešili Bara 2, ki nam je "pojedel" večerne filme in nanizanke, da smo lahko gledali enga tepca kako moleduje majke mi, majke mi, naredi da mi pride.... In pol še iz tega naredijo komad in lahko si ga naložiš na gsm-melodijo. In to so v nedogled ponavljali v vsaki oddaji, da so mi že lasje gor stali samo da sem jih videla. Ampak gledali smo pa vsi. Morda zato, ker nam naše televizije ne ponujajo nič bolj pametnega ali pa zato, ker je to tema o kateri se je dalo pogovarjati v vsaki družbi in si že primoran nekaj dodati.

In sedaj bomo vsi gledali Zamenjajmo ženi, pa čeprav se resno sprašujem zakaj bi se sploh kdo prijavil v tak šov? Zaradi medijske prepoznavnosti? Res si nebi želela, da moj dom preplavijo kamere za dva tedna in snemajo mojega možeka in moje otroke z novo ženo in mamo! Jza pa bom ves ta čas nekje z drugo družino, za katere me dejansko baš boli. Pa kaj smo še sploh pri zdravi pameti?
In to za nekih ušivih 1000 evrov!!!

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
19.12.2006 19:27:38   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

jaz sem mnenja, da bolj butaste oddaje si ne bi mogli zmisliti. predvsem se mi zdi to poniževanje žensk. a lahko ženo / mater zamenjamo kot kos obleke, kot odslužen kavčuser posted image   

ROŽICA

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.12.2006 21:27:51   
tanja75
Punce ne boste verjele, ampak baje se vsak dan prijavi 5 družin(glih kar je blo po tv). Čeprav ne vem če je za verjet.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.12.2006 7:19:21   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ampak gledali smo pa vsi.

Jaz niti pod razno ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.12.2006 7:31:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ampak gledali smo pa vsi.

Jaz niti pod razno ne.

Se pridružujem Srki.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
20.12.2006 9:57:55   
Sita
Jaz tudi Bara nisem gledala, me sploh ni zanimal. Tole pa bom mogoče gledala, zanima me že malo, ker gre tokrat za družine. Big Brother me pa tudi ne zanima, menda pa se bo snemal tudi v Sloveniji.

Bi bilo pa mogoče fajn imeti kdaj kamere doma, tako zase, da potem malo pogledaš, kaj počneš in kaj počnejo tvoji družinski člani. Sem že velikokrat študirala, da bi jo nastavila v otroško sobo, da bi videla, če se moja hči res uči ali dela kaj drugega ....Mogoče je včasih dobro pogledati svoje življenje kot priča. In tisti, ki se prepirajo - mogoče bi bilo dobro, da bi se videli, kakšni postanejo in se začeli bolj zavedati .... Najbrž človek niti ne ve, kaj vse v jezi lahko reče, ampak si zapomni samo, kaj je rekel partner in se počuti užaljenega, sam pa nič krivega. Mislim, da to ne bi bilo tako slabo.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.12.2006 11:20:15   
Magi*
za tiste, ki se prepirajo, je ogled posnetka in izmenjava vlog že dolgo znana in uporabljana metoda.

za hčere pa se nikar (preveč) ne sekiraj. če se jaz spomnim nazaj kako smo mami nagajale, jezikale, nismo pospravljale sob, smo rekle, da se učimo, pa smo spale na knjigi (od prehudega žura predhodnji dan), pa ... no, danes imam sama družino in se moja ljuba mati samo smeji user posted image  in mi prav privošči, da bom vse te radosti okusila tudi sama (oziroma jih že okušam)user posted image  to je pač del odraščanja. in ne sekiraj se, ko bodo tvoje hčere malo zrasle, boste spet najboljše prijateljice, ti bodo pomagale in te bodo spoštovale (saj to te že vse zdaj, samo komunikacija je otežena, ker...najstniška leta so...ooohhhh...najlepša letauser posted image )

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.12.2006 12:31:29   
srki
Ja, Sita, tisto s kamerami bi bilo pa fajn, ja. Jaz bi jo dala predvsem zato, ker moj dostikrat kaj pozabi, kaj rečeuser posted image , je bolj pozabljive sorteuser posted image  , pol pa pravi, da se jaz zmišljujem.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.12.2006 12:42:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ja, Sita, tisto s kamerami bi bilo pa fajn, ja. Jaz bi jo dala predvsem zato, ker moj dostikrat kaj pozabi, kaj rečeuser posted image , je bolj pozabljive sorteuser posted image  , pol pa pravi, da se jaz zmišljujem.

Ti si pa tko k moja.. se tud rada kej zmisl.. user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
20.12.2006 12:48:30   
pety78
Jaz bi pa dala kamero v moževo pisarno, saj pogosto pride k njemu sodelavka, da delata pozno v noč, jaz pa nimam  vstopa, saj se morata fajn koncentrirat. Ampak je to vse prepogosto. Denarja pa zaradi tega ni nič več. Hmmmmm.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.12.2006 12:53:57   
Anonimen
Jaz pa ne razumem zakaj takšen cirkus glede tega novega šova. Meni je to čisto tak usput in nič novega.
Sem pa že enkrat povedala, da takšni šovi pri nas v slo ne morejo dosečt poante.
Pa saj nekateri se že zgražajo nad dejstvom, da ne bojo vidli otroke 10 dni. user posted image Preveč komplicirajo in analizirajo okoliščine, medtem ko drugje to delajo za zabavo..in na koncu je ena velika zabava in smeh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
20.12.2006 12:58:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

..in na koncu je ena velika zabava in smeh.

Ja.. jaz bi se za ene tri al pa stir termine prjavu.. pol bi pa vidu kera mi najbolj odgovarja.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
20.12.2006 13:02:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

..in na koncu je ena velika zabava in smeh.

Ja.. jaz bi se za ene tri al pa stir termine prjavu.. pol bi pa vidu kera mi najbolj odgovarja.. user posted image user posted image

Ti tudi ne razumeš poante user posted image

Bolj si med sabo neodgovarjajo...beri-bolj so si različni bolj je zanimivouser posted image user posted image user posted image   in ludouser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
20.12.2006 13:17:24   
Anonimen
Bol imed sabo neodgovarjajo...beri-bolj so si različni bolj je zanimivouser posted image user posted image user posted image   in ludouser posted image )

Aja.. ze razumem.. mora vzdusje bit isto kot prej.. user posted image user posted image user posted image user posted image  kot da si s svojo zeno.. OK, stekam.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
20.12.2006 13:35:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

OK, stekam.. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoja duhovitost ne pozna meja user posted image user posted image

Vzdušje ne more biti isto, ker je druga oseba...imaš pa prav, je isto kot da bi bilo doma (zabavno) ampak na drug načinuser posted image

zdaj še bolj  štekaš imam občutek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
13.1.2007 21:20:31   
Jutra
Meni se pa zdijo te novodobne oddaje vedno bolj bolne.user posted image  Resničnostni šovi gredo že v takšne ekstreme, da je podn. Ampak za kratko slavo pa so se nekateri pripravljeni iti tudi take štose.user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 43
13.1.2007 21:49:55   
Anonimen
Jutra, niso vsi tak moralni kak ti.

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
17.1.2007 10:07:18   
renan
se strinjam z magi. se en od totalno bedastih resnicnostnih sovov. sem ga videla na nemski in hrvaski televiziji. bljak... druzine sodelujejo zaradi velike denarne nagrade, zato se prijavljajo  le najbolj revni, se posebno na hrvaskem. ce je pa komu kaj takega vsec, izvolite.

lp, renan

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.1.2007 10:14:36   
žirafica
Takšne oddaje so en sam user posted image
Nimate nič bolj pametnega za delati kot gledati takšne bedarije??

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?