|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dolgi postopek
18.12.2006 10:57:28   
leli
Punce zdravo!
Zanima me,če katera ve v čem je razlika med dolgim in kratkim postopkom pri ISCI?Kaj več pridobiš pri dolgem?Res me zanima,ker sem prvič imela kratkega sedaj pa imam dolgi postopek.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dolgi postopek
18.12.2006 11:12:00   
Saša27
Pri dolgem postopku začneš že 20 dna po M s Suprefactom, po M pa enako kot v kratkem postopku, jaz sem imela GonalF pa seveda iztočasno Suprefact.

Pa srečno!

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2006 12:12:10   
leli
Hvala za odgovor ampak to že vem.Zanima me kaj pridobim z dolgim postopkom.Ali je možno,da nastane več foliklov?

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2006 12:20:55   
Saša27
A na rezultate misliš. Pri dolgem postopku naj bi bilo več foliklov, se pravi tudi več celic. Jaz sem imela v kratkem postopku 5 foliklov, nato 2 celici, v dolgem pa 10 foliklov in 7 celic, tako da rezultat je na koncu več celic.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2006 12:23:52   
leli
Hvala!!To me je zanimalo.V kratkem sem imela 7 foliklov do vstavitve pa sta ostala samo dva.Upam,da jih bo zdaj več.Lep pozdrav

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2006 17:30:51   
pika74
Hojla leli jaz sem imela ravno tako najprej kratki postopek, zdaj bom imela pa dolgega. In drug teden v petek najbrž začnemuser posted image .

Prav tako sem v prvem pridelala 7 celic in potem sta se oplodila samo 2.

Me prav zanima, kako bo zdaj.

Saša27, a to pomeni, da začneš 20. dan z nekimi spreji v nos al kaj je ta Suprefact?

Lp
pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?