|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odtisi nogic in rokic.... s čim?
17.12.2006 20:46:16   
Anonimen
Punce pomagajte,... jutri bo moja Zala stara 1 mesec in bi ji rada nardila odtise rokic in nogic,.... vendar s čim? user posted image
Prstne barve pri nas prodajajo pakirane samo po 4 skupaj in se mi ne splačajo kupit, za samo 4 odtise, potem jih pa lahko samo vržem v smeti.

A lahko s temperami? user posted image  user posted image  user posted image  Pa da jih kar precej razredčim?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odtisi nogic in rokic.... s čim?
17.12.2006 20:50:28   
triša
Lahko s temperami, pa ne rabiš jih fejst redčit, kar bolj goste naj bojo. Pride odtis bolj plastičen.Samo pazi da ji boš roke potem dobro oprala.

Sicer pa ne vem zakaj bi morala barve potem stran vršt??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2006 20:54:32   
bobika
Te prsne barve imajo rok uporabe 3 leta, tako, da ti v vsakem primeru pridejo prav. Mi smo ravno včeraj delali odtise user posted image .

Je pa pri enem mesecu zelo težko narediti odtis. Mi smo ga komaj pri treh mesecih user posted image

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2006 20:54:40   
eya
Pa glede na to, da je tvoja mala stara šele en mesec, boš verjetno težko naredila odtis rokic, ker tako mali nočejo razpreti prstkov user posted image  Odtis nogic bo pa šel.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2006 21:16:13   
frrrr
priporočam, da naredite odtise na A4 format in potem izrežete in dodate v knjigo spominov ali kamorkoli že... ne direkt v knjigo, ker bo štala... z možem sva bila oba modra, cela previjalna je bila modra, pa tamauček tudi user posted image

so pa fajn te prstne barve, ker se z lahko to sperejo... med prsti na nogici in roki nisem mogla s krpico odstranit barve, v banjici pa je kar samo šlo stran takoj v stiku z vodo...

obilo užitka in smeha!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2006 21:59:22   
ElaM
Ne ji delat odtisov s tempero, ni fajn, če bi zanesla kaj v usta. Kupi prstne barve in ji jemlji odtise vsak mesec, pa bojo šle hitro v promet.user posted image

:)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2006 23:34:23   
lelaval
S temparami sem jaz delala starejšima (potem pa sta se še sama igrala), pa sem ju ful težko umila. Uporabi raje prstne barve - grejo bez težav sprat, rok trajanja je tudi pa let in verjemi, mala bo ful uživala, če bo lahko packala z njimi (vem iz lastnih izkušenj - moji starejši so pri 9. leih še vedno zanimive). user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2006 2:57:40   
max23
lahko probaš tudi z navadno šminko, je obstojno pa še lahko se z nogice odstrani

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2006 8:14:10   
Naty*Taja
jaz sem pa to naredila v barvno fimomaso, spekla in imamo rokice in nogice obeh pri treh mesecih!

MONTIGNAC

(odgovor članu max23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2006 8:54:29   
lili79
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

jaz sem pa to naredila v barvno fimomaso, spekla in imamo rokice in nogice obeh pri treh mesecih!

Naty-Taja a lahko to mal podrobno razložiš na kakšen način se to naredi, ker jaz imam za take stvari dve levi roki (pa kakšni bi rekli, da je še več kot samo dve user posted image )
Hvala!
Lp

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2006 9:16:06   
MarijaPo
z bombico od nalivnika - torej tinto

(odgovor članu lili79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2006 9:46:16   
lojzika
Jst sem tudi s temperami, pa sem brez problema umila dol, je pa res da sem temperke kupla v 199 šopu

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.12.2006 9:55:07   
Natti
Jaz sem s tempero in čopičem pobarvala nogico, naredila odtis in lepo umila. Vse gre takoj dol.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.12.2006 12:38:27   
Naty*Taja
Lili _ jaz sem kos fimomase premučkala, da je bolj prožna, jo dala napeki papir na desko za salame  in jo razvaljala, potem sem to kr na deski pustila in odtisnila nogice in rokice - tu se je pač mala malo drla user posted image , ker sem jo malo bolj trdo držala za rokico in na hitro na plato malo bolj pritisnila dlan in vsak prstek posebej! isto nogice. potem pa samo s pekijem vred daš v pečico na 100 stopinj za 30 min (sicer pa na ovitku fimomase piše kako spečt!) No in potem je izdelek gotov in nepokvarljiv user posted image !
Če ti odtis ni všeč, samo prevaljaš al pa še enkrat zmučkaš... dokler nisi zadovoljna in šele potem pečeš!

MONTIGNAC

(odgovor članu Natti)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?