|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Par besed
16.12.2006 14:42:59   
TinaUros
..in lepih misli.
Pozdravljene vse, ki ste brale moje teme in drugi.
No na kratko po nepričakovani zanositvi in težko dočakanem uz in pregeldu pri g, kateri je pokazal majhno pikico...sledečem veselju nosečnosti...prestrašenem roza izcedku...Končalo se je s splavom.
Bomo pa definitivno delali na tem, da se vrenem na forum....enkrat....

Do takrat pa, vsem dragim nosečkam..
....mejte rade predvsem na prvem mestu sebe. Odmislite vse sekerancije, vse slabe misli. Mejte pred sabo same lepe stvari, sončne dneve polno mavric. Izkoristite vse lepe dneve. Bodite v naravi, svežem zraku....
.....skratka. Postavite sebe na prvo mesto, kajti ko boste ve na prvem mestu, je z vami tudi vaša drobna nežna pikica.

Naj se vam dogajajo same lepe pravljice.
Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Par besed
16.12.2006 15:18:06   
Samoyedka
Držim pesti, da bo pikica kmalu spet nazaj- vse dobro user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2006 15:21:56   
jooly
Sorry Tina, ne upam in ne morem si predstavljat tele bolečine. Hudičevo zajeb... more bit. Ampak sej veš - ne smeš si privoščit obupavanja!! Glavo gor, misli dobro, vsaka stvar more bit za neki dobra in v neki povezavi s tistim "tam gor". Je že moglo tko bit. Upam na najboljše in držim s tabo!!
Maja

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2006 16:28:43   
ronja
ojla, meni se je zgodilo podobno, samo da hitreje - ss sem imela en teden po izstali m. in poz. testu... Je bilo ne čisto načrtovano, sem se ustrašila in se veselila hkrati. POtem ss, sva bila malo razočarana, ampak ni tako grozno, kot se sliši. Sva vsaj vedela, da si res želiva user posted image - in tako je zdaj na poti - načrtovan, heheuser posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.12.2006 18:43:03   
smotka lonib
TUdi jaz držim pesti, da bi kmalu zagledala noviuser posted image . Ne obupaj, vse bo še OK. Jaz sem to doživela že 3-krat. Pa srečno.

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.12.2006 19:23:31   
TONČI.
user posted image user posted image  Upam, da ti bo kmalu lažje. In da boš čim prej zagledala ponovno user posted image .

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2006 19:59:43   
manda_rina
TinaUros
za to nimam besed.
Želim ti le močno voljo in pogum.

user posted image

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Sex
urska*

Kako ste se počutili med sexom??

super (53%)

slabo (5%)

pasalo mi je (29%)

zanosila sem (14%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!