|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polozaj ustvarjanja
16.12.2006 13:12:33   
Anonimen
user posted image   HELLO!

jaz bi samo vprasala v kaksnem položaju ustvarjate user posted image  , ker meni se vecinoma vsi spermiji ven izlijejo! Lepo prosim za odgovor!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polozaj ustvarjanja
16.12.2006 13:41:24   
Blejka26
takoj ko ti spusti noter naredi svečo in tako ostani vsaj 5minut,da jih bo vsaj neki šlo noter-sicer gredo tko v vsakem primeru

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2006 14:08:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: domennatalija

takoj ko ti spusti noter naredi svečo in tako ostani vsaj 5minut,da jih bo vsaj neki šlo noter-sicer gredo tko v vsakem primeru

user posted image user posted image user posted image Ma ne hecat punce no!user posted image user posted image user posted image

V vsakem primeru gre nekaj "tekočine"ven. Sam spermiji v vsakem primeru pridejo do cilja. Če se pa primejo je pa že druga zgodbauser posted image .
Lahk tud stoje pa še skačeš pol pa če se ti bo prjel se bo če ne pa ne. user posted image

Ti se sam sprosti in uživej v kakršnih koli pozah si že zamislta pa bo.user posted image

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2006 20:18:47   
manda_rina
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

user posted image user posted image user posted image Ma ne hecat punce no!user posted image user posted image user posted image

V vsakem primeru gre nekaj "tekočine"ven. Sam spermiji v vsakem primeru pridejo do cilja. Če se pa primejo je pa že druga zgodbauser posted image .
Lahk tud stoje pa še skačeš pol pa če se ti bo prjel se bo če ne pa ne. user posted image

Ti se sam sprosti in uživej v kakršnih koli pozah si že zamislta pa bo.user posted image

enaka reakcija kot karin24 Ma ne hecat punce no!
in se podpišem pod njen odgovor. Če ima moški spermije v dobri formi in če je ovulacija... potem položaj ni važen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.12.2006 21:11:29   
Taula
Svečauser posted image user posted image  Ne se hecati....magari lahko seksate stoje, pa zanosite, poza ni važna!

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu manda_rina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.12.2006 21:39:23   
eya
user posted image user posted image user posted image

Se strinjam s Karin24.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2006 0:07:25   
lelaval
Uživajta v spolnosti, sproščena, tako, da boš doživela orgazem (takat e baje mišice stisnejo in poitsnejo spemije naprej oz. jih zadržijo).
Midva nisva nič komplicirala, pa se je primlo 3x takoj. Ni vrag, da ne bi eden spemij dosegel cilja.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2006 12:36:00   
tinkamiška
user posted image

Tisti najhitrejši in najboloj divji bo prišel v vsakem priemru do cilja. Če se boš pa boljše počutila, pa še malo poleži, sej je fino po seksu se še malo pocartatuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2006 21:52:19   
Vesnika
Joj, ste lahko srečne tiste, ki se vam takoj prime...

Andražek je pa smeheca pojedel... :)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2006 12:19:03   
Tamara79
Pa še to:

ven steče semenska tekočina, ne spermiji ... Pa to itak vsem, ne samo posameznicam :)

če bi bilo za zanositev potrebno kakršnokoli ležanje/sveče/..., bi bilo skakanje takoj po sexu odlična kontracepcija :) No, jst vseeno ne letim čist takoj v kopalnico ...

Lp vsem in veliko user posted image  vam želim!!

Tamara

(odgovor članu Vesnika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2006 12:59:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnika

Joj, ste lahko srečne tiste, ki se vam takoj prime...

Ja res so srečnice.

(odgovor članu Vesnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2006 13:09:07   
ur+sa

Midva nisva nič komplicirala, pa se je primlo 3x takoj. Ni vrag, da ne bi eden spemij dosegel cilja.

uuu je je vrag...user posted image user posted image user posted image  moj še nii najdu ciljauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.12.2006 23:18:55   
Luskan
Sveča! Jaz sem postala prava akrobatka, ampak je bilo vredno; dokaz že spančka v svoji posteljici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.12.2006 8:13:04   
tasi81

Ja pa je problem da kakšen doseže cilj. Rezultata ni še nobenega.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.12.2006 19:05:28   
Anonimen
Al jim pa smerokaze noter nalimaj, da bodo vedeli kam plavatuser posted image .

(odgovor članu tasi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.12.2006 15:17:46   
ronja
Hihi, res se lahko prime v kateremkoli položaju, je pa baje manj verjetno, če se ženska takoj po odnosu stušira in če ne leži. Naj bi bil tudi orgazem zato, da se umirimo po seksu in še malo poležimo... Tako, da če imata probleme z zanositvijo, se mogoče splača poizkusit tudi kako zgoraj navedeno varianto...

Kako (v kakem položaju) je nama ratalo, nimam pojma, dvakrat je bilo v prvo, pa nikoli nisva delala kakih sveč ali samo ležala... Ampak to je odvisno od genov, koliko sta plodna. Če nama ne bi ratalo, bi verjetno tudi svašta probala po par mesecih...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.12.2006 21:38:24   
Blejka26
user posted image punce da vam razložim ker vidim da vam gre sveča precej...ne vem kako naj se izrazim.v glavnem z mojmu sva kar nekaj časa delala na tem da bi zanosila.nato pa sem dvakrat naredila svečo in tako sem zanosila.
v glavnem dodala bi samo se to da so plodni dnevi takoj po menstruaciji.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.12.2006 21:47:26   
Anonimen
vsak par ima 25 % možnosti da ženska zanosi ob ovulaciji,seveda da sta partnerja zdrava.In kar se tiče sveč in ne vem še kaj,pa samo svašta,mislim da nismo v leti 2006user posted image ,ampak da smo še pred našim štetjem.Plodni dnevi so različni ,tako da ne moreš govorit kdaj so ,ker niti ti ne veš kdaj jih imaš

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
20.12.2006 22:32:52   
eya

v glavnem dodala bi samo se to da so plodni dnevi takoj po menstruaciji.

To pa ne bo čisto držalo, vsaj pri meni ne, ker imam menstruacijo 4 dni. Plodni dnevi so 3-4 dni pred ovulacijo in še en dan po ovulaciji. Ovulacija pa nastopi nekje med 13. in 14. dnevom cikla, če gre za redni 28 dnevni cikel. Kdaj ima ženska ovulacijo, se lahko ugotovi tudi z merjenjem bazalne temperature.

< Sporočilo je popravil eya -- 20.12.2006 22:33:06 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?