MarijaM
|
Pri izboru glaseben skupine je bilo naju najbolj strah, ker res nisva vedela, kaj lahko pričakujeva. Ker sva se prav tako odločala na osnovi predlogov in nasvetov na forumih je prav, da svojo izkušnjo tudi sama povem. V juliju smo imeli poroko in lahko rečem, da če bi morala še enkrat izbirat ansambel, bi izbrala ravno to. Nama so igrali na forumih najbolj priporočljivi Folk idoli. Ko sva se obrnila na njih naju je prepričal že prvi sestanek, zabavno, nasmejali smo se in takoj sva bila za. Lahko povem, da sva bila zelo zahtevna, imela zapleten protokol, veliko želja glede glasbe. Ker moj mož ni ravno plesalec sva najin otvoritveni in prvi ples naštudirala na izbrani melodiji. Ti dve melodiji sva želela spustit s CD plošče, pa so predlagali, da skladbi odigrajo oni, ker je to bolj pristno, če že je ansambel na ohceti. Skratka, skladbi so se dodatno naučili in nama pričarali lep večer. Svatje so bili izjemno zadovoljni, spraševali, kje sva jih našla. Res, bogat izbor glasbe, odlična izvedba narodno zabavne n zabavne glasbe, vse v živo in res znajo naredit žur, kot se spodobi. Problem je le, če imate bolj malo prostora, ker jih je šest in ogromno inštrumentov in nasploh opreme. Ko smo mi prišli v gostišče smo mislili, da nas čakajo Rolling Stonesi . Jaz jih res priporočam in povem iskreno, da na tako dobro poročno slavje zaradi omejenih finančnih sredstev niti pomisliti nisva upala. Folk idoli ravno poceni niso, so pa zagotovilo, da bo poročna zabava res dobra. Kar pa je najpomebneje - držali so se slehernega dogovora, časovnih terminov, igrali pa so do pol sedmih zjutraj .
|