|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neredne menstruacije in zanositev
15.12.2006 21:20:16   
Anonimen
Pozdravljene!
Prvič se obračam na vas z vprašanjem, čeprav vas spremljam že kar nekaj časa. Mi je zelo všeč, da si pomagate in da imaš možnost se vedno z nekom pogovorit, sploh s takimi, ki imajo podobne probleme. Ste me kar nekaj naučile in sem našla veliko uporabnih informacij, zato kar tako naprej!
Z lubijem sva se pred 7 meseci odločila. da bi začela resno delati na user posted image . Pred tem sem jemala KT malo več kot eno leto, po predlogu ginekologinje. Nekaj mesecev sva malo pazila,  potem pa zavihala rokave in začela s polno paro user posted image  (na 2-3 dni). Že pred jemanjem KT sem imela neredne user posted image , zdaj je pa še slabše. Prvič in drugič po tabletkah sem imela zelo šibke krvavitve, zdaj pa čakam in čakam na tečko, tudi po 2 meseca in je zelo boleča. Zanima me, če obstajajo kakšne meje, kako dolgi ciklusi so še normalni oz. če se da to kako uravnat in pomagat. Sem že namreč čisto zmešana od čakanja, delanja nosečniških testov in upanja, da bo mogoče le user posted image . A je imala katera tak problem?
Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neredne menstruacije in zanositev
15.12.2006 21:51:58   
upica
Normalne menstruacije so nekje do 40 dni. Kakšno metodo ugotavljanja ovulacije pa uporabljaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2006 11:57:56   
Taula
Jaz imam isti problem. Odkar ne jemljem tablet sem imela menstruacijo med 30 in 47 dnevom. Bila sem pri ginekologinji. Ultrazvok je pokazal da je vse OK, ona pa mi je dejala da v kolikor je ovulacija ni važno če so ciklusi dolgi. Važno da sploh so.user posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2006 12:26:19   
Udb
Pri meni je bilo enako -s tem da sem imela po prenehanju jemanja tabletk M na 50-80 dni!!!! Sem bila že čisto obupana, ampak mi je ratalo zanositi. Samo malo dlje je trajalo (1 leto).

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2006 9:17:20   
Anonimen
Hvala za odgovore! Ste me kar malo potolažile. Zanima me pa, ali je sploh možno, da ni ovulacije, če imaš krvavitve, pa čeprav z nerednimi ciklusi. Kakšne metode pa še obstajajjo za ugotavljanje ovulacie, razen merjenje BT, opazovanje sluzi, ovulacijski testi? Pa saj če sva pridna (skoraj vsak drugi dan), bi moralo v vsakem primeru enkrat prijet, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2006 12:43:07   
tinkamiška
Je možno, da ni O, čeprav so M, tudi redne M so lahko, pa ni O. Za ugotavljanje le te pa so za nas možni le ti načini ugotavljanja, ki si jih naštela, če pa te spremlja G, jih lahko ugotovi tudi z UZ(naprimer pri jemanju Klomifena). Če ve katera še kej drugega, ti bo sigurno napisala. Jst pišem samo iz lastnih izkušenjuser posted image
Če je vse vredu bo slej ali prej ratalo z rednim seksom.

Srečnouser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?