|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah me je
15.12.2006 12:15:41   
lena35
mene pa malo špika v spdnjem delu trebuha in ne vem ali je od psihe al kaj ,bila sem pri g in mi je potrdila nosečnost sicer se ni veliko videlo in upam da ni slučajno  izvenmaternice ker mislim da bi to lahko videlo,sem čist panična,mogoč zato ker sem imela ss septembra user posted image in sam poslušam če me bo kje ščipal
lena35
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah me je
15.12.2006 12:26:49   
Petraa
To je normalno,da te špika.
pri tako rani nosečnosti s enima kaj videt.
ne bit neučakana.
kar bo bo,če se boš pa obremenjevala inne vem še kaj lahko samo otroku škodiš.
namesto kaj bi se veselila ti samo sebe obremenjuješ in svojega otroka.nehaj,pa bo vse ok.
vem da je težko a tako pač je

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2006 12:30:29   
mml
lena35 v prvih tednih nosečnosti je normalno, da čutiš nelagodnost v spodnjem delu trebuha, ker se maternica pripravlja na svoje delo v naslednjih mesecih. Poveča se prekrvavitev, vezi so zaradi teže bolj obremenjene...skratka dogaja se vse sorte.
Če je G z UZ potrdil nosečnost, po tem je sigurno videl, da je v maternici in ne gre za izvenmaternično nosečnost.
Te pa povsem razumem, kakšni so občutki. Jaz sem imela tudi ss in ko sem drugič zanosila, sem  v prvih tednih vsakič šla s strahom na stranišče in me je skrbelo vsako zbadanje...no pa se je vse lepo izteklo. Tako da bodi čim bolj sproščena in optimistična

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2006 13:53:54   
lena35
hvala ste me kar potolažileuser posted image
lena35

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......