Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Plača vzgojiteljice 16.8.2010 9:24:24
|
|
|
|
andya
|
ker je tukaj nekaj vzgojiteljic, bi vas rada vprašala zakaj je uvodno predavanje za starše, ki vpisujejo prvič otroka v vrtec že spomladi, ko polovica prijavljenih staršev odkloni vrtec, ker jih hočejo imeti še doma, vpišejo pa jih že takoj po rojstvu. Mi smo bili sprejeti kasneje (ker se je sprostilo nekaj mest) in smo uvodno predavanje zamudili. Še vedno čakam klic na razgovor z vzgojiteljico, september pa je pred vrati???? Zakaj ni urejeno nekako bolj logično? saj bi lahko prej kontaktirali s starši, če nameravajo otroka res vpisati ali si samo čuvajo prosto mesto.
|
|
|
|
RE: Plača vzgojiteljice 16.8.2010 9:46:32
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: andya ker je tukaj nekaj vzgojiteljic, bi vas rada vprašala zakaj je uvodno predavanje za starše, ki vpisujejo prvič otroka v vrtec že spomladi, ko polovica prijavljenih staršev odkloni vrtec, ker jih hočejo imeti še doma, vpišejo pa jih že takoj po rojstvu. Mi smo bili sprejeti kasneje (ker se je sprostilo nekaj mest) in smo uvodno predavanje zamudili. Še vedno čakam klic na razgovor z vzgojiteljico, september pa je pred vrati???? Zakaj ni urejeno nekako bolj logično? saj bi lahko prej kontaktirali s starši, če nameravajo otroka res vpisati ali si samo čuvajo prosto mesto. Prav zato imamo mi prvi uvodni sestanek okoli 25.8. in potem še individualni pogovor z vzgojiteljico in pom. vzgojiteljice. Poleg tega pa imamo ta sestanek šele v avgstu tudi zato, ker 2 mescih veliko staršev že pozai kaj je bilo na sestanku, pa bi radi vse slišali še enkrat tik pred prihodom otroka v vrtec.
|
|
|
|
RE: Plača vzgojiteljice 16.8.2010 9:50:56
|
|
|
|
koala
|
andy v katerem vrtcu pa je tako? Mi smo (sicer lani) imeli to predavanje junija, potem pa smo imeli 31. avgusta še srečanje z vzgojiteljico in pomočnico.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?