|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ANGELCARE
15.12.2006 7:47:35   
andie
Vidla sem tole napravco Angelcare, verjetno je to bolj nova stvarca??
Kokrkoli, nimam še nobenga deteta in to bo moj prvi. Se pa dobr poznam in vem, da me bo ful strah in se bom ponoč vsakih 10min vstala in šla čekirat, če je z detetom vse ok in če diha normalno...
Pa sem vidla to napravco in me zanima, če ima ktera kakšne izkušnje s tem? Če se splača nabavit, da ne zvoni alarm kr brezveze, sam da te na smrt prestraši in tko...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ANGELCARE
15.12.2006 9:21:55   
anjaa
malo nižje je že odprta tema o angelcare, pa si preberi!!

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2006 14:26:22   
mihi33
Jaz sem jo nabavila, sprobala pa še ne, saj je PDP 10.2.2007.
Pri sinu sva imela navaden babyfon, s tem da je bila posteljica v najini spalnici, pa ni bilo nobenih problemov.
Sedaj pa mislimo user posted image  dat kar od začetka v svojo sobo in se mi zdi to idealna zadeva. Jaz sem prečesala splet po dolgem in po čez glede teh varušk in moram povedati da boljša digitalna naprava stane od 25000 naprej. Sicer pa ima Angelcare certificat TUV na nemškem trgu in je tam trenutno najboljša tovrstna zadeva kar se jih da dobit.
Zato je moje mnenje, da je vredna tega denarja.
Lahko ti še namignem da je redna cena pri nas €140, do konca leta pa je v Baby Centru v akciji za €116 (v Avstriji stane €150), zato sem jaz kar pohitela z nakupom.

Tako da je odločitev tvoja, jaz sem pa prepričana, da svoje ne bom obžalovala, M.

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2006 18:43:41   
Lianna
Jst ti priporočam. Saj še vedno vsako leto umre nekaj otrok zaradi nenadne smrti v zibki. Glede na to, da je malo dražji od boljšega baby phona se ti res splača kupit. Tako boš vsaj mirna. Poznam družino, ki jim je angelcare rešil otročka.

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2006 21:53:20   
eya
Še ena debata o angelcare-u
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1141109&mpage=1&key=angelcare&#1141916

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.12.2006 7:15:30   
andie
Hvala za link, eya. Pa kako v bistvu deluje? Prav dihanje dojenčka zazna al kako??

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2006 19:13:08   
Lianna
Ja zazna dihanje. In če otroček pozabi dihati začne piskati.

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2006 19:38:03   
k1
mi imamo nedonošenčka in si življenja brez tega (smo imeli baby sense - ista varianta) prvih nekaj mesecev ne bi znala predstavljati. je pa praktično sigurno tudi za ostale, da "lažje" spijo ponoči in ne hodijo gledat otrok vsake 10 min, ali je vse ok.

z moje strani - priporočam!

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2006 7:51:20   
andie
Zaenkrat ga ta mesec še ne bom kupla, čeprav je bolj pocen. Če ma pa ktira to rabljeno, a še v redu delujoče za prodat, pa prosim, naj mi javi gor!!!!!user posted image Če ne, bomo pa dali mal več za njega kasneje...Hvala!!

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2006 16:22:43   
klaja
Mi imamo Baby sense (dobili smo ga na sposojao od Društva za prezgodaj rojene in bolne otroke) in sem zelo zadovoljna.

Kar tako brez veze ne prične piskat, možno je le, da potem pri večjem dojenčku, če slučajno zleze na drug konec postlce prične piskat. Nam še zaenkrat ni nikoli piskal in tudi upam da ne bo. Zgodi se lahko edino, da so baterije prazne  in začne piskat.

Če imaš možnost ga nabavi, si le bolj brez skrbi in ne hodiš vsake 5 minut gledat, če še dojenček diha.

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2008 19:46:26   
suzy85
Pozdravljene!

Prosila bi, če mi lahko katera, ki je kupila Angelcare (za dihanje in zvok), pove, kolikšna je približno teža paketa!

Hvala!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?