|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nivea
14.12.2006 13:59:03   
malecka_mateja
nivea nahrbtnik se ga splača kupiti????
katero kozmetiko pa drugače uporabljate za naše najmlajše???
hvala

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nivea
14.12.2006 14:05:24   
Petraa
Ga nisem imela ker ne vidim smisla zakaj.
otroka nikoli nisem mazala z nekimi žavbicami,ampak smo in še imamo kremico za mraz,saj sploh ne vem znamke,za ritko bepanthen...

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2006 14:08:50   
triša
Mi mamo pa navadno mandeljnovo olje. Kupuj čim manj parfumirane stvari (nivea,johnson...) in podobno.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2006 14:20:40   
škratek
Oj!
Mi smo nahrbtnik dobili in je kot tak kar uporaben - notri spraviš veliko stvari, pa previjalna je zraven.  kozmetika pa tako - uporabiš jo, ko je otrok malo večji, ne ravno pri novorojenčku.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2006 14:45:14   
srki
Za nahrbtnik ne vem, kozmetiko pa sem imela  od Nivee (za ritko), s čim drugim pa ga nisem mazala.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2006 15:05:26   
petraz
Jaz si ga tudi nisem kupila, sem pa imela par izdelkov... (šampon, olje, mleko,..) in sem bila zadovoljna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2006 15:09:58   
tulip
Nahrbtni sem jaz dobila za darilo, sama si ga ne bi kupila, kupi raje posamezne izdelke - mleko za telo, kremco za ritko, milo za ga kopat, za lička namazat.
Jaz sem imela nekaj kremc tudi od Bubchen, ful lepo dišijo, a kaj ko smo se zaradi AD mazali le s Trixero(Avenee) iz lekarne....user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2006 16:44:43   
anjaa
az sem nivein nahrbtnik dobila za darilo po telegramu od sodelavk. mi je kar priročen no ( ko gremo kam na obisk, ..., sicer pa uporabljamo torbo od peg perego ki jo pripnem na voziček. harbtnik je kar priročen, izdelke imam pa še neuporabljene. ji bom dala pol ko bo stara kakšni 2 leti, da se bo mal "igrala z njimi"

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
14.12.2006 20:57:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anjaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
14.12.2006 21:42:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2006 22:44:07   
kapesanta
če mene vprašaš definitivno NE
sem imela najprej Nivejinega, pa sem ga po 3 mesecih zamenjala za Penatenovega (ga imajo v Mullerju). Par razlik:
N: v njem nikoli nisem nič našla, ker je takšne oblike in nima nobenih predalov. P: ima 2 velika predala in 1 malega spredaj (za denarnico recimo), oblike je pa pokončne in z zadrgami čisto do dna, tako da se odpre kot knjiga, not so pa še ene elastike in mrežice za spravljat. Men se zdi tudi, da več not spravim, pa še 
material se mi zdi boljši, ampak to je pa res bolj moja kaprica
P: na obeh straneh sta dve mrežasti vrečki za flaško not dat - N: en dolg predla, jaz sem ta malo flaško vedno komaj ven zbezala.
P: ima na naramnicah (ki so BDW boljše od N) našite trakce na zaponko, da lahk nahrbtnik obesiš na ročaj vozička - N: sem se nekaj matrala s trakom privezovat pa je bolj kilavo zgledalo.
P: ima veliko podlogo - N skoraj pol manjšo.
P: ima na naramnici etui za mobitel - se je izkazalo za zelo praktično zadevo, čeprav se mi je najprej zdelo čist BV.
Mater sem se razpričala - ampak sem res jezna na Nivea nahrbtnik, ker ko sem izbirala kateri nahrbtnik naj kupim sem rekla, da če ga pa skoraj vse mamice majo, potem mora bit pa res zakon. Si kar ne morem odpustit user posted image  user posted image  user posted image  
Če hočej mi javi na ZS, ti pošljem slikice - si bom rade volje vzela čas.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2006 22:48:27   
eya
Jaz sem ga tudi dobila kot darilo, a ga zaenkrat skoraj nič ne uporabljam, ker mi je boljša torba, ki sem jo kupila skupaj z vozičkom.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2006 22:56:12   
Marogica
TUdi jaz sem ga dobila za darilo, uporabljala sem ga pri obeh sinovih in mi je v tem času praktično nadomeščal mojo torbo in torbo za otroka. Fajn mi je bilo, da sem lahko uporabljala "prevleko" za previjanje, ki je v dnu nahrbtnika, svoje stvari in stekleničko pa sem dala v zunanja žepa.

Tudi "kozmetiko", ki je bila v nahrbtniku sem porabila. Pač nisem človek, ki komplicira. V bistvu so tako ali tako vse kreme in žavbe nekje enake, samo drugače barve in oblike imajo. Izjemo sem naredila le pri eni stvari in to je Lamprehtova krema(po novem BebiVal), ki je najboljša za ritko.

Tako, da če ga že imaš, stvari kar lepo uporabi-vsaj "notranje", če ti že sam nahrbtnik ni všeč. Pač stvar okusa.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.12.2006 11:20:53   
frufru
meni se tisti od dm bolj dopade, samo kupila ga pa nisem, ker mam doma dovolj nahrbtnikov.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.12.2006 20:59:34   
Anonimen
Nisem ga kupila, ker uporabljam tisto od vozička.

Kozmetiko (trdo milo in kremo za ritko- to je vse kar uporabljam od kozmetike) pa uporabljam od Bübchena. Ko je bil še novorojenček sem imela tudi olje in kremico za obraz, ker je imel precej suho kožo in je bila tudi zima (prav tako od Bübchena).
Tisto ta veliko kremo za ritko imam zdaj že več kot leto dni, pa jo je še vedno precej noter. JE pa zelo kvalitetna in sploh ni draga. Se mi zdi, da je bila jurja.user posted image

(odgovor članu frufru)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.12.2006 12:09:41   
najina pikica*
mi ga tudi nismo kupili...ker od nabasane krame v nahrbtničku uporabljamo od niveje le trdo milo in ojle!

Neposredna povezava do sporočila: 16
19.12.2006 19:24:52   
Mateja82
Jaz ga imam in je kot nahrbtnik seveda uporaben. Kar se pa kozmetike tiče smo uporabljali samo kopel in robce za rito kremice so še vedno neuporabljene. Nabavili pa smo ga v avstriji ker je bil precej znižan na približno 4.500 sit drugače ga vrjetno ne bi kupili.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Prekrivalo za striženje, ki lovi lase
abee

Ali bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?

Da (35%)

Ne (53%)

Ne vem (12%)

Število vseh glasov: 75

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!