|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vozicek
2.9.2004 19:05:31   
klavdija&peska
Cela zmeda. :( Po pravici mi ni cisto nic vec jasno. Od trgovine do trgovine in pocasi se mi dozdeva kaj naj bi bilo pomembno. Nekako so mi najbolj vsec kombinirane variante ;) a naprej.... :zmeden:
Kaksna izkusnja? Mora biti dno res cisto cisto vodoravno ali je dovolj blazina, ki se podlozi ali je nujno potrebno kupit se kosaro? :zmeden:

Quinny so razred zase, so me cisto ogreli a ce vprasate mene je to cisto prevec dinarckov za en vozicek. Mi lahko katera prisepne ce se ga da kje dobiti ceneje, po naravi sem kar vecen optimist.

Kaj si mislite o vozicku Jogger Atlantis

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=12&kat1=Babies+%22R%22+Us&kat2=Kinderwagen&PHPSESSID=c9f18e3f90b3ca05dcaea9f54acba91b&PHPSESSID=c9f18e3f90b3ca05dcaea9f54acba91b&PHPSESSID=c9f18e3f90b3ca05dcaea9f54acba91b&PHPSESSID=c9f18e3f90b3ca05dcaea9f54acba91b

ups, uglavnem toys'r'us akcija 210 eurov.

Ko bo to za mano bo res in cisto zares cas za slavje :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vozicek
2.9.2004 19:07:40   
ninca
WAW

FULL FLETN VOZIČEK

JST SE NE SPOZNAM NA TO KER JE ŠE MAL PREZGODEJ(ŠE ENE 10 LET...HIHIHI) AMPAK DOBR ZGLEDA!!!

LP, NINCA :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu klavdija&peska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vozicek
2.9.2004 19:20:30   
Anonimen
Zgleda kar v redu, edino teža je velika-17,5kg!
In ja, od začetka mora biti dno ravno!
lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   vozicek
2.9.2004 19:34:03   
Anonimen
No, to sme prej hotla še rečt, da se mi zdi enako 'dober' oz. cenovno nekaj takega kot ABC.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   vozicek
2.9.2004 23:26:43   
mala račka
Če boš kupovala kombiniran voziček s prenosno torbo - potem je fino, če je dno čisto ravno.Če boš kupovala v kombinaciji s košaro, pa po mojem nima veze.

Fino je, če je ročaj ali sedež obrnljiv v obe smeri.

Premisliti moraš, po kakšnem terenu se boste vozili z vozičkom. Če teren ne bo zgolj asfalt, razmisli o velikih napihljivih kolesih.

Teža je pomembna, še posebej, če živiš v bloku kje v višjem nadstropju ... fino je, če se voziček zloži na velikost, ki ustreza prtljažnemu prostoru tvojega avtomobila ...

upam, da sem ti kaj pomagala... na te stvari sem bila pozorna jaz. sicer pa si vzemi čas (marec je še daleč :)- ) in spremljaj vsak mesec akcijske cene.

Pa uspešen nakup :) !

Neposredna povezava do sporočila: 5
   vozicek
3.9.2004 8:51:03   
barbi-4
Moja soseda ga ima, pa je čisto nezadovoljna.

lp barbi

Neposredna povezava do sporočila: 6
   vozicek
3.9.2004 22:45:37   
Annny
Glede Quinnyjev...poglej na spletni dražbi Ebay (nemški), na Hrvaškem so baje tudi poceni..Kaj ni Quinny iz 99000 sit znižan na cca. 78000 sit (Baby Center)- še kar ugodno...

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?