|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   končno!!
14.12.2006 7:26:47   
Anonimen
sem dobila M!!!  user posted image   komi sem jo že čakala, da grem sedaj lahko naprej na preiskave!!

No, toliko da boste vedele, kaj se dogaja.. sem vas pa mal zafrknila z naslovom, ne?? user posted image    user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: končno!!
14.12.2006 7:39:23   
manca
ko sem prebrala tvoj naslov končno!! sem bila prav vesela, da je eni spet uspelo zanositi, tako da si me res malo zafrknila z naslovomuser posted image
Važno je, da si dobila menstruacijo in da greš lahko naprej na preiskave in to z dobro voljo in pozitivnim mišljenjem...Želim ti iz vsega srca, da ti kmalu uspe zanositi

Lp, Manca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2006 8:10:53   
soncece24
Biba, ne seri s takimi naslovi user posted image user posted image user posted image - sem že bila vesela, kak ti bom lahko čestitala - no, pa ti čestitam za M user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2006 8:41:04   
srki
Ja, pa si nas res zafrknila, vsaj mene. No, pa vseeno ti želim, da boš čimprej srečka nosečka.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2006 9:42:13   
teri
Biba 12:sem vesela zate.Kaj pol si zvedla da imaš čokoladno cisto?Kako se jo pa zdravi?Ne vem,če se me spomneš,jaz sem tista,ki sem imela vodno in je počila.Kaj to pomeni,da po končani user posted image lahko začneta delat nauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2006 10:28:38   
petraz
Tudi mene si "okol prinesla"...user posted image  Sem že bila vesela, da si user posted image .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2006 12:10:05   
Anonimen
user posted image še lep čas ne bo nič, ker sem dobila službo!!user posted image  user posted image

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2006 14:03:01   
pot
user posted image user posted image user posted image user posted image Za M in za službo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2006 21:42:32   
pika74
tiii šiška user posted image user posted image  tud mene si na finto vrgla...user posted image

vsekakor čestitke za M in za službouser posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2006 21:45:48   
Ancy
sam naslov je res tricky user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.12.2006 19:10:56   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image
ČESTITKE ZA M IN ZA SLUŽBO

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?