Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: all inclusiv varianta+dva otroka 1 in 3 l... 14.12.2006 6:32:03
|
|
|
|
vesna.com
|
Ja to je fino,ker plačaš itak samo za dve osebi(vsaj jaz sem ko so bli tolk stari),za hrano ti pa itak ni treba skrbet ker če je samopostrežna je itak ok,mi smo meli večerjo postreženo smo pa dobili tri.Tko da je blo v vsakem primeru super.
|
|
|
|
RE: all inclusiv varianta+dva otroka 1 in 3 l... 14.12.2006 8:26:05
|
|
|
|
crci06
|
all inclusive mora pa ja bit fajn... ne glede na to, kolk bo triletnik pri hrani "po tleh zmetal" ali se zmišljeval, vedno bo dovolj vsega in dovolj izbire... Samo, da ne boš svojih treh s tem razvadila, da bodo potem še doma hoteli all incluzive varianto, hahaha.. malo šale mora bit. Upam, da ne zameriš. brez šale pa: meni se sliši zelo OK.
|
|
|
|
RE: all inclusiv varianta+dva otroka 1 in 3 l... 14.12.2006 10:09:30
|
|
|
|
al1*
|
Mi smo bili parkrat v hotelu z all ponudbo. Če si bolj kot ne ves čas na enem mestu, potem je fino. Glede plačila pa imajo hoteli zelo različno - mi smo enkrat tudi za dvoletnika morali plačati pavšalno ceno.
|
| Stran: [1] |
vtikanje23tinaali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?da,ker potrebujem nasvete (
5%)
ne,ponorim! (
11%)
se ne vtikajo (
14%)
pustim do neke meje (
45%)
ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (
25%)
Število vseh glasov: 506Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!