Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: DELOVNI ČAS PRI 4-URNEM DELU 13.12.2006 22:19:53
|
|
|
|
tajtaja
|
|
|
RE: DELOVNI ČAS PRI 4-URNEM DELU 13.12.2006 22:26:10
|
|
|
|
beba76
|
Ja, del. čas ti v tem primeru žal določi delodajalec. Sem to prebrala mislim da na straneh CSD Šiška.
|
|
|
|
RE: Delovni čas pri 4-urnem delu 13.12.2006 22:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje lahko nagaja. V pogodbi je običajno opredeljena tedenska obveznost, običajno je to 40-urni delovnik. Če imaš pogodbo za 4 ure (20 ur na teden), lahko to pomeni 12 ur danes in 8 jutri. Dnevni delovni čas posameznega delodajalca je opredeljen z internimi pravilniki podjetja in ne z zakonom. Toliko poznam; lahko, da se tudi motim.
|
|
|
|
RE: DELOVNI ČAS PRI 4-URNEM DELU 13.12.2006 22:34:12
|
|
|
|
lutka
|
Ja, žal je res. Tudi jaz delam skarjšan delovni čas (5ur) in mi je dala na popoldanski smeni uro od 16-21 ure. Sem mislila ,da se bom razjokala , ko sem videla delovni čas, ampak nekako " furamo".Imam pa doma dva stara dve in pol leti tako da je kar pestro. naj se poskuša dogovorit in povedat, da ima težave glede varstva, mogoče ji uspe...... lp
|
|
RE: DELOVNI ČAS PRI 4-URNEM DELU 14.12.2006 19:40:20
|
|
|
|
tajtaja
|
Na ta način skrajšani delovni čas zgubi na pomenu. Bistvo tega zakona je, da si več z otrokom, ampak na ta način te delodajalec onemogoči. Če greš delat ob 12 do 16, je otrok itak polnih osem ur v varstvu. Mislim, da je to spet kot maček v žaklju. Najprej nam nekaj dajo, potem se pa trudijo, da nam onemogočijo to izkoristiti. Jaz sicer pred dvema letoma nisem imela teh težav, se je dalo zmenit za delovni čas od zjutraj naprej, me pa skrbi, ker se je to, kar sem pisala, zgodilo eni mamici na našem podjetju, vendar v drugem kraju . Tako, da...
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?