ronja
|
za nas, , seveda... Zanima me, ali naj kupim rajši večjo številko ali se že zaradi narave materiala dovolj raztegnejo? Prav dosti (v smislu 20 kil) se sicer nimam namena zredit, normalno pač, ampak trebuh bo sigurno večji, hehe:) Stvar je taka: rada plavam, stare kopalke imajo svojih 10 let in še nekaj plusa in me ne marajo več, sem jih že skup jemala, ampak se ne dajo in še vztrajno razpadajo... Rabim nove, sem pa v 13. tednu (12 tednov in 3 dni), do zdaj se nisem še nič zredila, v bistvu sem shujšala... Trenutno sem itak bolana, tako da žal ne hodim plavat, upam pa, da se bo to v prihodnjih tednih spremenilo... Mogoče že naslednji teden... No, pisala sem dedku Mrazu, ki je po svojih jelenčkih sporočil, da se strinja z mojo željo, samo da moram seveda povedat, kire , ker kot star dedec še iz ex-komunističnega sistema, nima pojma o ženskih kopalkah... No, dedek Mraz ve, da sem , zato pa sploh ne veva, kake kopalke naj zberem. Ker hodim športno rekreativno plavat, morajo bit športne, enodelne, take, ki ne padajo dol, se pravi, da majo na hrbtu naramnice skup... take sem mela do zdaj in bi mela še naprej. Ali je katera imela svoje stare kopalke do konca? Ali ste kupile nove, večje? Če ja, kdaj? Mislim, v katerem mesecu se splača kupit nove, večje kopalke? Zaenkrat so mi stare še prav, saj se mi trebušček čisto malo pozna. Ampak ker res ornk razpadajo, bi čim prej kupila nove, po drugi strani, pa ne bi kupovala novih samo za 2 meseca, pa potem spet nove in čez 2 meseca spet... Če bi bila kaka druga možnost... Bo junija dosti drugih izdatkov, hehe:) (ker plavat mislim do konca nosečnosti skoz) Ali se mi splača še nekaj časa počakat - če ja, do kdaj? Verjetno itak ne bom mogla vedet, kak trebušček bom dobila... Ali pridejo na koncu upoštev samo bikinke? Te sicer imam, samo prvič niso preveč praktične za ornk plavanje, drugič pa dvomim, da bom stlačila not svoje prsi na koncu nosečnosti... ideje, izkušnje,... vse bi prav prišlo! Hvala punce!!!
|