|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Jeričevič
13.12.2006 18:44:18   
florita
Punce živjo!

Evo mene, danes je dan ko bi mogla dobit tegauser posted image  pa ni ne user posted image  in ne user posted image . Temperatura je bila zjutri še vedno 36,6 tko da ne vem. user posted image Špikajo me jaqjčniki na vsake toliko časa, tako da ne vem kaj se dogaja v telesu. Upam na najbolje, a nisem čist optimistična. Zanima me ali je kateri pokazal BC +, šele kasneje 5-6 dan zamude, ali je vsem pokazal na dan, ko bi mogle dobit. Zanima me tudi to če ima katera ginekolog v Ljubljani gin. Jeričeviča v Bežigrajsekm dvoru in kakšne se vam zdi? Je uredu? user posted image

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Jeričevič
13.12.2006 23:16:45   
pot
Sicer ni moj G, ga je pa tukaj ena lepo pohvalila: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1116830&mpage=2&key=jeri%E8evi%E8&#1154702
Za M ti pa ne znam svetovat. Če šele en dan zamuja... Bo že prišla. Nekaterim zamuja tudi po pol leta. Meni je najdlje zamujala 3 mesece. Pa tudi user posted image ni bilo. Možno, je da si imela kasneje ovulacijo, da ti nagajajo hormoni... toliko možnih vzrokov je, da res ne bi mogla vedet.
Tudi zase ne vem povedat zakaj pride enkrat na 31, enkrat na 45, spet drugič na 60 in tretjič na 90 dni. user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dr. Jeričevič
14.12.2006 20:27:59   
petka
Mnenja o zdravnikih so zelo različna, odnosi do pacientov pa tudi. Načeloma so vsi zdravniki (beri ginekologi) v redi, dokler je vse v redu.

Žal so moje in izkušnje prijateljice zelo slabe. Sicer je zelo prijazen, kar pa se tiče strokovnosti je v ospredju pobiranje denarja. Žal. Ne bom kritizirala javno, ampak mi smo zamenjali ginekologa.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Številka žabic
Katka123 RR

katero številko žabic kupiti za novorojenčka?

56 (87%)

62 (13%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!