|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamenjava pediatra ter bioresonanca v MB-kje?
13.12.2006 16:50:48   
monja
Lep pozdrav!

Prosim, če mi lahko pomagate. Rada bi zamenjala pediatra, najraje bi šla privat, pa Vas prosim, če mi iz izkušenj lahko koga priporočate. Smo pa iz Maribora-Tabor.
Sicer nimam nič proti naši izbrani pediatrinji, a me najbolj jezi, da moram vedno sama prositi za preiskave, bodisi za pregled krvi..
Če koga zanima, sem pred dobrim tednom pisala temo, ki se sedaj nahaja na 2. strani pod naslovom "se je morda podobno dogajalo tudi vam". Naša "bolezen" se vleče že tri mesece, prejšnji teden je imel sin vročine nad 40, ki je nisem mogla zbiti pod 38 in spet bi mu predpisala sirup, ki pa je že tretji v teh 3 mesecih, poleg vseh kapljic, ki jih je dobil... Sinu se pa stanje ne izboljša, oziroma je bolje, pa spet zelo slabo... Kot bi se vrteli v krogu...

In sem prejšnjo sredo sama zahtevala napotnico za sprejem v bolnico. Zdaj je sin že doma. Ne bom prehitevala časa, ni še zdrav, verjetno še hitro ne bo, a so mu vsaj naredili potrebne preiskave, čeprav včasih ni bilo prijetno ne zame, sploh ne za otroka, a je vsaj nekaj vprašanj dobilo odgovore. Poleg tega to sploh ni nujno, da so ponavljajoča vnetja grla, ampak lahko veliko pripomore tudi alergija. Najbolj sumijo mleko, zato sva na brezmlečni dieti. Rezultatov še nimam.

Drugo kaj je, je v našem ZD totalna zmešnjava, zmeraj je treba čakati po dve uri in več, da je otrok pregledan. Vmes pobaše vse ingfekte od drugih otrok in domov se vrneva vsa zmozgana od gužve, čakanja...po možnosti še bolj bolana... Pa vem, da je to vsepovsod... Bi vsaj okvirno lahko naročali po telefonu... Kam in h komu hodiva, raje ne bi imensko omenjala.

In še eno vprašanje. Nekaj sem brala o bioresonanci. Pa me zanima, kje bi to bilo možno v bližini Maribora?

Za odgovore se najlepše zahvaljujem.
monja

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamenjava pediatra ter bioresonanca v MB-...
13.12.2006 17:27:40   
al1*
Pediatrinja mojih otrok je dr. Babičeva - na Studencih. Poleg nje ima ordinacijo (tudi na koncesijo) dr. Škorjanec. Obe sta zelo v redu, veliko laboratorijskih preiskav naredi kar sestra in ni treba posebej v laboratorij. Meni je všeč, ker ne predpisuje antibiotikov kar vsepovprek, ampak raje ali počaka kak dan ali pa pregleda kri.

Glede bioresonance v Mariboru: mi smo hodili k dr. Siličevi, menda ima sedaj ordinacijo na Razlagovi. Nam je pamgalo, čeprav mi njen odnos ni bil preceč všeč. Veliko bolj hvalijo terapevtko v Rogaški.

lp

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2006 21:42:38   
k1
jap. mi smo pri škorjančevi na studencih, zadovoljni, pa tudi za babičevo sem slišala, da je ok.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2006 22:47:07   
POKPOK
Dr. Škorjančevo ti priporočam. Super zdravnica, super sestra, arkirni prostor, ...
Bicom ima v MB res dr. Siličeva, Holomedico je firma. Pojdi v Rogaško ali v Moravske toplice k dr. Žagarjevi. Mi v MB nismo bili zadovoljni.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2006 23:20:08   
Pi-kica 1
Mi smo iz okolice Maribora, pa hodimo raje v Rogaško. Smo zelo zadovoljni.

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2006 10:49:41   
piščanc
za pediatra ne vem svetovati, drugače pa mi hodimo na bioresonanco v rogaško in to iz lj

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2006 11:03:55   
sonce21
Tudi mi nezadovoljni pri dr. Siličevi. En kup denarja pustili tam, rezultata pa ni bilo, pa tudi odnos ni bil OK.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.12.2006 14:18:58   
POKPOK
Monja, kako si uredila z zamenjavo pediatra. Oziroma, se je pri vas kaj premaknilo?

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2006 12:42:28   
Badeja
Mi smo hodili najprej v Rogaško, kjer so nam govoril samo da bo bolje... Pa nobenega rezultata. Potem sem izvedela za Dr. Siličevo in poskusila še tukaj. Po 1 terapiji se nam je stanje izboljšalo za ziher 80%. Meni je bilo dosti bližje in ceneje. In tudi odnos je bil super, zelo so se nam posvečali in prilagajali. Pa vsaj vedela sem kaj dela, v Rogaški niso nikoli hoteli preveč komunicirat z nami. Odvisno pa je seveda h komu hodiš. Morda smo mi naleteli na tako v Rogaški, sem pa prepričana, da so drugi boljši.

LP

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?