monja
|
Lep pozdrav! Prosim, če mi lahko pomagate. Rada bi zamenjala pediatra, najraje bi šla privat, pa Vas prosim, če mi iz izkušenj lahko koga priporočate. Smo pa iz Maribora-Tabor. Sicer nimam nič proti naši izbrani pediatrinji, a me najbolj jezi, da moram vedno sama prositi za preiskave, bodisi za pregled krvi.. Če koga zanima, sem pred dobrim tednom pisala temo, ki se sedaj nahaja na 2. strani pod naslovom "se je morda podobno dogajalo tudi vam". Naša "bolezen" se vleče že tri mesece, prejšnji teden je imel sin vročine nad 40, ki je nisem mogla zbiti pod 38 in spet bi mu predpisala sirup, ki pa je že tretji v teh 3 mesecih, poleg vseh kapljic, ki jih je dobil... Sinu se pa stanje ne izboljša, oziroma je bolje, pa spet zelo slabo... Kot bi se vrteli v krogu... In sem prejšnjo sredo sama zahtevala napotnico za sprejem v bolnico. Zdaj je sin že doma. Ne bom prehitevala časa, ni še zdrav, verjetno še hitro ne bo, a so mu vsaj naredili potrebne preiskave, čeprav včasih ni bilo prijetno ne zame, sploh ne za otroka, a je vsaj nekaj vprašanj dobilo odgovore. Poleg tega to sploh ni nujno, da so ponavljajoča vnetja grla, ampak lahko veliko pripomore tudi alergija. Najbolj sumijo mleko, zato sva na brezmlečni dieti. Rezultatov še nimam. Drugo kaj je, je v našem ZD totalna zmešnjava, zmeraj je treba čakati po dve uri in več, da je otrok pregledan. Vmes pobaše vse ingfekte od drugih otrok in domov se vrneva vsa zmozgana od gužve, čakanja...po možnosti še bolj bolana... Pa vem, da je to vsepovsod... Bi vsaj okvirno lahko naročali po telefonu... Kam in h komu hodiva, raje ne bi imensko omenjala. In še eno vprašanje. Nekaj sem brala o bioresonanci. Pa me zanima, kje bi to bilo možno v bližini Maribora? Za odgovore se najlepše zahvaljujem. monja