|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Andrej Bručan
13.12.2006 16:42:45   
Anonimen
user posted image  Andrej Bručan ostaja še naprej minister za zdravje.Interpelacija ni uspela.To pomeni,da v našem zdravstvu ne bo nič bolje,še naprej se bodo dogajale stvari,ki se v zdravstvu nebi smele.Kaj pa vi mislite o našem zdravstvu,ste zadovoljne? Jaz nisem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Andrej Bručan
13.12.2006 20:26:57   
Samoyedka
Kvaliteta našega zdravstva vztrajno padauser posted image , pa sociale tut se mi zdi- skratka, čist na psu je vse. Nisem sicer Jelinčičev zagovornik in nacionalne stranke, ampak Peče je lepo povedal, da je vse skup ena velika user posted image , kar se dogaja v zdravstvu. Ma ja, hoteli smo Ameriko, zdej jo bomo pa imeli- ampak pobrali bomo sam klump ameriški- šoping centre, za en drek zdravstvo+sociala, folk bo zakreditiran za dve življenji, samo da bodo lahko kolikor toliko dostojno živeli...
Bemuzele, mi je kar pritisk narasel, barabe user posted image Ma obnašat so se začeli tile naši ministri ko v otroškem vrtcu, nobeden nič ne dela, sam neki drek mešajo, pol pa nč krivi!!! grrrrrrrr user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2006 20:39:41   
Marogica
Saj ni bilo za pričakovati, da bodo vlagatelji interpelacije uspeli, ker jih je pač premalo v parlamentu. Torej sploh ne vem zakaj vlagati interpelacijouser posted image . Mogoče res samo zato, da opozorijo, kako naše zdravstvo dela. SEm se pa danes resnično nasmejala ob stavku, da so se čakalne dobe v zdravstvu zmanjšale za 4x. Kje in kako?

Vse skupaj je en lari-fari in metanje peska v oči. "Črna vladi" ne ratuje ravno to, kar so obljubljali, vsaj kar se perečih problemov tiče.
No ja, mogoče pa ji je treba še malo časa dati in bo pa bog pomagal. Samo za to pa bo treba moliti in k mašam hoditi, pa čim manj prešuštvovati.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2006 21:04:12   
Samoyedka
Ja, Marogica, preveč smo žleht pa nas bog kaznuje s čakalnimi vrstami itd. user posted image Samo a veš tisto- pomagaj si sam in bog ti bo pomagal? Politiki nam ziher ne bodo, ne.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2006 21:08:16   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Samoyedka

Samo a veš tisto- pomagaj si sam in bog ti bo pomagal?

Ja vem, samo očitno mi gre kar dobro, ker si sama pomagam, bog pa malo manj(vsaj meni, ker v nejga ne verjamem).

Ah ja, pa še to, mogoče pa je tudi v zdrvstvu tako, ker imamo tam "bogove v belem"user posted image

..pa smo zopet pri bogovih....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2006 22:34:42   
Samoyedka
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Samoyedka

Samo a veš tisto- pomagaj si sam in bog ti bo pomagal?

Ja vem, samo očitno mi gre kar dobro, ker si sama pomagam, bog pa malo manj(vsaj meni, ker v nejga ne verjamem).

se podpišem še pod tole user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.