Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
podražitve tudi adaptiranega mleka 13.12.2006 16:41:31
|
|
|
|
mojčika
|
Uf sem besna, sem moža poslala po Comformil2, pa smo ugotovili, da je to zdaj Aptamil Comfort2, druga škatla, manjša, 400g, seveda dražja, 1.800sit za 400g, prej pa je bilo 900g za 3.250sit, torej nekje 500sit več, madonca samo da služijo, pa ja de z evrom ne bo dražje
|
|
RE: podražitve tudi adaptiranega mleka 13.12.2006 20:25:13
|
|
|
|
TONČI.
|
Prijateljica je uporabljala comformil. Takrat sem opazila, da se ga najbolj splača kupiti v dm. Je bil kar veliko cenejši, kot v lekarni naprimer. DM ima po mojem nenju najceneje v Slo. adapt. mleke in frutke. Že frutek je 180sit v dm, 280sit v M
|
|
|
|
RE: podražitve tudi adaptiranega mleka 13.12.2006 20:30:40
|
|
|
|
Samoyedka
|
Lekarne imajo takoooooo nabito ceno, da te kap- v DM stane aptamil 1 npr. 3.060 sit, v lekarni pa 3.800!!!! Kaj si nor...ko si ne bi mislil, da so lahko tako oderuški. Pa saj bomo spet pristali zgleda na kravjem mleku počasi- mislim glede na standard in nore cene stvari in storitev za otročke- pol se pa čudijo, zakaj nataliteta pada!
|
|
RE: podražitve tudi adaptiranega mleka 13.12.2006 22:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo iz lekarne se je včasih dalo račune ponucati za dohodnino. Ne vem kako je zdaj s tem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?