Bejba
|
Hojla Jaz sem pa danes malo žalostna. Kot sem že pisala sem bila včeraj na odvzemu krvi za sladkor in zvečer sem klicala mojo G glede izvidov. In izvidi niso v redu. Povišan sladkor imam in sedaj moram iti drug teden na polikliniko kjer mi bodo delali ta test še enkrat, ampak v malo daljši verziji. Trikrat bom morala spit tisto sladko reč in trikrat mi bodo vzeli kri. Če se še tam pokaže, da ni vse v redu pa lahko v najboljšem primeru pristanem na dieti, v najslabšem pa v bolnici in na izolinu. Zato se kar malo sekiram. Čeprav je bila po moje za ta previsok sladkor kriva lubenica, ki sem jo pojedla cel velik krožnik večer pred jemanjem krvi. G pa mi je potem rekla, da se moram lubenici izogibati. Halo, pa to je nekaj kar noro obožujem sedaj v nosečnosti in si ne predstavljam večera brez mrzle, sočne lubenice. No, do torka bo treba zdržat, dat kri in če bo vse v redu takoj na lubenico ;). V ponedeljek pa začneva z mojim hoditi v materinsko šolo. Baje povejo kar nekaj pametnih stvari, zato se kar veselim, čeprav se mi zdi da malo dolgo traja. Tri tedne po 3x na teden. Lu, moj voziček se sicer da v čisto vodoraven položaj, zato ti res težko svetujem. Ampak kot so punce že zgoraj napisale, pa podložiš dekico spodaj, pa je. Glede lupinice je pa tako, da ni priporočljivo, da je dete v njej predolgo, ker ima nepravilni položaj. Baje je lahko naenkrat samo kakšne 2 urici. Zato je bolje, da na sprehodu uporabljaš kar voziček brez lupinice. Sedaj grem pa obesit še eno žehto oblekic. Sedaj namreč vsak dan perem ko nora za našega malčka. Pa se tako slabo suši, ker je tako čudno vreme, da je joj. Potem bo treba pa še vse zlikati. Jaz vse perem sedaj prvič na 30C. Ali je to premalo? Saj v bistvu gre samo za to, da prvič preperem nove oblekice. Aja, še nekaj. Včeraj, ko sem ležala in gledala TV, me je začel boleti trebuh. Kot da nekaj grozno pritiska navzgor. Saj mi je jasno, da pritiska glavica, ampak do sedaj še nisem imela takih bolečin. In danes zjutraj isto. Kakorkoli sem se obrnila, me je tiščalo in bolelo. Sedaj je pa v redu. Ali je to normalno? Kje ste pa kaj ostale? Javite se, da ne bo dolgčas. Uživajte in pobožajte trebuščke. Moj lenušček se je danes javil samo enkrat, ga moram mal zbudit. LP; Bejba (33 6/7)
|