|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Batarija za Nokio
13.12.2006 10:43:31   
Meggi
Ste kdaj kupile sam batarijo za tel novo, seveda ne glih original- pol vam je pa držala  1- EN dan. Jaz poludejem. Morš kam it, pa ti ugasne. Seveda se pa vprašaš če se ti že skor bolj splača nov telefon kupit kot pa za samo baratijo tolk dat. Mimogrede imam Nokio 5210- katera ve kaj praktičnega ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Batarija za Nokio
13.12.2006 10:44:50   
Meggi
Ops, nokia 7650. Prej original mi je držala 7 dni. Pa kolk je cena sploh novih?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2006 10:51:31   
Mina1
Nova baterija (original) za mojo prvo Nokio je bila 9.000 sit. namesto baterije sem raje kupila novi mobi, je bilo skoraj ceneje.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2006 12:40:00   
srki
Jaz bi si na tvojem mestu kar nov telefon kupila. Sem imela enkrat podobno sranje z baterijo, sem novo kupila, je bila en klinc vredna, sem si rajši nov telefon kupila.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2006 12:55:01   
G in T
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

Nova baterija (original) za mojo prvo Nokio je bila 9.000 sit. namesto baterije sem raje kupila novi mobi, je bilo skoraj ceneje.

kolk si pa dala za mobi, če ni skrivnost...in model tel??

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?