Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
strešna kritina HOSEKRA 12.12.2006 16:14:44
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla Dejte mi nekaj pomagat prosim. Mi imamo grozne težave z to firmo. Smo naročili in plačali avans za to kritino 11.10. letos in so nam zagotovili in tako piše tudi v pogodbi, da nam bojo pokrili streho v 30-45 dni od naročila. No, streha še vedno ni pokrita in če bi vedeli, da bo trajalo tako dolgo, ne bi pri njih naročili kritine, to sva jim tudi že na začetku povedala. kaj sploh lahko naredim? A jim lahko z čim zagrozim, ker lepa beseda nič ne zaleže, iz dneva v dan nas dobesedno nategujejo in lepih dni bo res kmalu konec. že tako je čudno, da vreme tako drži... pripeljali so kritino in zdej stoji tam pred hišo, streha pa je še vedno nepokrita, zaščitena je z folijo in podeskana, samo pokriti bi jo bilo treba. A ima kdo izkušnje kaj narediti, da bi se malo podvizali? Hvala in lep pozdrav Tinka
|
|
RE: strešna kritina HOSEKRA 12.12.2006 20:52:47
|
|
|
|
Jančika_
|
O šit, sej ne morem verjet, da še vedno niso pokrili . Pojma nimam, kaj lahko narediš . Upam, da ti bo kdo dal kakšen dober nasvet.
|
|
|
|
RE: strešna kritina HOSEKRA 13.12.2006 12:46:14
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja, Jančika, še vedno nimamo pokrite strehe danes je krovec reku, da če končajo danes tam kjer so, pridejo jutri...me res zanima. Se nabira v meni in vsak čas bom eksplodirala, poklicala tja in se zdrla, pa če bo kej koristilo ali pa ne. Sej ne vem, če si me predstvaljaš kako se derem, ampak tudi to premorem No, upam, da bo kdo podal kakšno menje, če ne, se bom pač znašla kakor se bom Lp, Tinka
|
|
RE: strešna kritina HOSEKRA 13.12.2006 20:30:37
|
|
|
|
Jančika_
|
To bi pa res rada vidla, kak se ti dereš . Sem vprašala Kurisa, kaj meni, ker on se ful na te razne potrošniške zadeve spozna. In pravi, da v bistvu ni kaj narediti. Upa, da imata tako pogodbo, da bojo fajn penale plačali.
|
|
|
| Stran: [1] |
SPOL OTROKAMorjeMorjeKaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne? Da (
70%)
Ne (
30%)
Število vseh glasov: 450Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!