|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež Kiddy Life Plus in Romerjev King TS
1.9.2004 22:22:22   
mami Lea
Po novem se avtosedež Kiddy Life plus kategorije I-III (4 mesece - 12 let ali 9-36 kg) dobi v trgovini Ariel V BTC-ju. :sloncek: Cena znaša 49.900,00 in je po navedbah prodajalke fiksna (določi jo proizvajalec)tako, da je v tujini cena ista.
Stol je bil v svojem razredu na testiranju, ki ga je naročil AMZS ( http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=31 ) najbolje ocenjen. Dobil je plus za udobje, varnost, upravljanje in uporabnost.
Pri novem testiranju ( http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=124 ) se mu je pridružil še Romerjev King TS (9-18kg ali 4 mesece - 4 leta), ki je bil enako ocenjen le, da je za udobje dobil dva plusa. Cena je v tujini na internetni prodaji ( http://www.pingpong-online.de/ )cca 165 EUR+6,5 EUR stroškov pošiljanja. Če ta prodaja deluje vam sporočim v bližnji prihodnosti, ker sem stol naročila pri njih. Baje dostavljajo v vse države razen v Ameriko in Kanado.
Možno je plačilo s karticami (VISA; Mastercard ali Amex) oziroma plačilo po povzetju. Pri nas se ta Romerjev stol dobi v Baby centru v Ljubljani po ceni cca 49.000,00 kar je kar občutna razlika.:grrr: Sicer je možno plačilo na 4 obroke preko trajnika a le če imaš odprt račun pri NLB.
Če kdo izve, da ga kje v Sloveniji prodajajo ceneje naj lepo prosim sporoči.

Lp. Lea

Neposredna povezava do sporočila: 1
1.9.2004 22:30:04   
Ro-La
Mi smo danes šli na probo teh avtosedežev. V Kiddy-ja smo našega Laneja brez problema posedli in se mu je fajn zdelo čičat v njem, v Romerju pa se je, ko smo ga hoteli pripasat, začel zvijat in ven lest. Tako da bomo verjetno tudi mi nabavili Kiddy-ja. Če si seveda ne premislimo (mami, ati je že odločen:bravo:).

Lp R&L

(odgovor članu mami Lea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2004 21:16:16   
mami Lea
Najprej sem se včlanila v njihov klub in nato naročila avtosedež prejela sem sledeče sporočilo:

Rechnungsnummer: R-16907/04

Anzahl Bezeichnung Artikelnummer E-Preis Gesamtpreis MwSt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
1 Römer King TS plus Anton 31754 165,95 EUR 165,95 EUR 22,89 EUR (16%)

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Summe: 165,95 EUR
Versandkosten / Nachnahmegebühr: 3,60 EUR
enthaltene MwSt. (16 %): 23,39 EUR
G-Preis: 169,55 EUR

Dieser Betrag entspricht Netto 146,16 EUR.

Ihre Bestellung wird schnellstmöglich von uns bearbeitet.

Diese E-Mail ist keine Liefergarantie.

Es gelten unsere Allgemeinen Geschäftsbedingungen.
Einsehbar unter http://www.pingpong-online.de/html/agb.htm

Zmotila sem se, ko sem označila državo tako da so me obvestili, da znašajo stroški pošiljanja 6,25 EUR in ne 3,60 EUR.

Vprašala sem jih ali je možno plačilo po povzetju in sedaj čakam na njihov odgovor.

Lp in vas obvestim o poteku nakupa.

(odgovor članu mami Lea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2004 23:45:26   
miselinka
Eto, Baby safe plus in King TS sem narocila preko Pingponga in ju ta teden (po tocno treh tednih) dobila. Ker je narocilo znasalo nad 300 evrov, mi postnine niso zaracunali, placala sem pa z Eurocardom.

Nada, ce ne znas nemsko, najdi nekoga, ki zna, da ti pomaga ali pa si pomagaj sama s slovarjem. Jaz nekaj besed znam, vec pa ne, malo sem sklepala, pa je kar slo. Nekako tako gre: pri stvari, ki bi jo rada kliknes, da ti jo da v kosaro, ko zberes vse, kliknes, da ti naredi narocilo, vpisati moras tudi svoje podatke... in po e-posti dobis potrditev narocila. In potem cakas ;) V glavnem tako, kot v ostalih spletnih trgovinah.

(odgovor članu mami Lea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?