Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tipkovnica ne deluje pravilno 11.12.2006 16:30:50
|
|
|
|
GATA
|
V nastavitvah (Control panel -> Regional and language options) nastavi na Slovenščino ker sedaj imaš privzeto Angleščino zato tudi ni šumnikov in zamenjene črke y-z.
|
|
|
|
RE: tipkovnica ne deluje pravilno 12.12.2006 10:37:27
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Imam nastavljeno na slovenscina, pa se vedno ne deluje. Vseeno hvala!
|
|
|
|
RE: tipkovnica ne deluje pravilno 12.12.2006 11:05:34
|
|
|
|
GATA
|
Ja velikokrat to naredi, da vidiš slovenščino pa vendar ni. Zato moraš pod Regional language options -> Language -> Details dati pod default input language slovenščino, al pa magar angleščino odstrani in resetiraj računanalnik. Pa na vseh zavihkih popravi na slovenščino.
< Sporočilo je popravil GATA -- 12.12.2006 11:10:53 >
|
|
|
|
RE: tipkovnica ne deluje pravilno 12.12.2006 14:53:37
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Sem poskusila, vse nastavila na slovenscina, vendar pri dodajanju jezika vnosa / rayporeditev tipkovnice / sploh nimam sloven[;ine. Iybiram lahko med nekaj vrstami angle[;ine, US in arabscino.... Pri tipkovnici mi pi[e sloven[;ina, pol je tipkovnica spodaj narisana, spodaj pa pika in US. Ta US se sploh ne da odstranit, kot sem rekla, sloven[;ine pa ni....
|
|
|
|
RE: tipkovnica ne deluje pravilno 12.12.2006 18:12:39
|
|
|
|
GATA
|
Imaš WIN XP?Če lahko nastavljaš na slovenščino ostale stvari ne vidim težave, da pri tipkovnici nebi mogla... Takole naj bi bilo - slike....
|
|
|
|
RE: tipkovnica ne deluje pravilno 12.12.2006 18:33:14
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ko dam pri Advanced na slovenscina in V redu, se mi izpise opozorilo Setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system Administrator! Mam pa XP.
|
|
|
|
RE: tipkovnica ne deluje pravilno 12.12.2006 18:55:33
|
|
|
|
GATA
|
Daj probaj še enkrat, sam predno kaj spreminjaš, daj v CD-ROM inštalacijski cd od WIN XP (pač tisto skenslaj ko se postavi ko CD daš notri). Potem pojdi spreminjat. Deluje mi tako kot da bi pri spreminjanju nastavitev program hotel imeti CD (pa je slučajno kaj javilo ... insert cd...?) in ker ga ni bilo ni moglo sprocesirat naprej...
|
|
|
|
RE: tipkovnica ne deluje pravilno 12.12.2006 19:57:44
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ne zahteva CD, bom pa poskusila...
|
|
|
|
RE: tipkovnica ne deluje pravilno 12.12.2006 20:05:54
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Tudi ko vstavim CD, se pokaze isto opozorilo. A je mozno, da je prislo pri instaliranju Win do napake_
|
|
|
|
RE: tipkovnica ne deluje pravilno 12.12.2006 20:48:17
|
|
|
|
GATA
|
hja, čist možno je, če tud ta zadnja varjanta ne pomaga. Probaj še enkrat pognat inštalacijoo windowsov (pa ne repair). In ko že pri instalaciji vpraša za te nastavitve, takrat nastavite na slovenščino.
|
|
|
|
RE: tipkovnica ne deluje pravilno 12.12.2006 22:59:56
|
|
|
|
Miss Piggy
|
A to pomeni, da moram najprej zbrisat nalozene Win, ali lahko kar cez te se enkrat instaliram_
|
|
|
|
RE: tipkovnica ne deluje pravilno 13.12.2006 9:50:05
|
|
|
|
GATA
|
Zdej če nimaš kakšnih pomembnih podatkov na disku al pa particiji, bi ti svetovala, da sformatiraš particijo al pa disk in potem na novo naložiš windowse.
|
|
|
|
RE: tipkovnica ne deluje pravilno 22.5.2007 14:39:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?