|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temperatura
11.12.2006 15:23:09   
madonna
Se opravičujem moji nevednosti, ampak zanima me, na kratko, kaj je to bazalna temperatura. Ali se jo meri kot navadno temperaturo(pod pazduho)?
Imam namreč že 10 dni temperaturo 37 in me zanima kaj bi to bilo, ker nimam nobenih znakov prehlada, pa tudi M mi zaostaja 5 dni, ampak mi večkrat zamuja, tako, da ne vem, no.

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: temperatura
11.12.2006 15:25:10   
Anonimen
To je temperatura izmerjena v ritki.

(odgovor članu madonna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2006 15:43:28   
madonna
user posted image Ahauser posted image

Hvala!

(odgovor članu madonna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2006 15:45:34   
andreja2000
ja,tako kot je rekla nati.Meri pa se vsako jutro ob istem času in to preden vstaneš iz postelje.Se pa temp. po O.zviša in ostane zvišana,nato pred user posted image  spet pade če pa si user posted image ,pa ostane zvišana.
user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2006 16:33:00   
Tamara79
Bazalna temperatura je tista, ki si jo izmerimo takoj, ko se zbudimo, po minimalno 6-urnem počitku. Da iz rezultatov lahko kaj razberemo, mora biti izmerjena vedno na istem mestu in vedno z istim termometrom.

Lahko se jo meri v ustih (pod jezikom), vaginalno ali rektalno.

Lp

Tamara

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2006 16:45:10   
madonna
Hvala za odgovore!
Potem ta moja povišana temperatura pod pazduho ne pomeni prav dosti, a ne?user posted image

(odgovor članu madonna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2006 2:12:49   
pot
Meni je G rekla, da si lahko merim BT tudi po pazduho. Važno je, da je vidna padajoča krivulja pred O in skok po O. To je tudi navadno namen BT, da se ugotovi prisotnost ali odsotnost O. Z njo se pa da ugotoviti seveda tudi nosečnost. BT bi morala biti povišana okoli 18 dni po O, da bi to potrdilo nosečnost.
Najpomebnejše pri BT pa je kot so punce že napisale, da se meri vsak dan na istem mestu (pazduha, pod jezikom, v nožnici ali analno), po vsaj približno 6ih urah spanja, ob isti uri, še preden vstaneš ali se pretegneš in s termometrom z živim srebrom.

Krivulja skoka je zelo lepo vidna, če si BT narišeš v graf. Pred O pade (pri vsaki ženski so drugačna odstopanja v padcu), po O pa se dvigne in navadno ostane povišana do M oz. v primeru nosečnosti ne pade (razen malenkostna odstopanja). Nekatere ženske imajo v user posted image T nad 37°, spet druge nižjo.

Upam, da se ti izteče vse, kot si želiš.

(odgovor članu madonna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2006 10:06:39   
lana38
Jaz jo merim z digitalnim termometrom, pa deluje. Sem živosrebnih kar nekaj razbila, pa nisem več sigurna v njih, oz. je to lahko kar nevarno.
LP

lana38

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?