Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj jih začnejo zanimati 11.12.2006 14:16:25
|
|
|
|
Naja31
|
Mislim, da je Zala še mal premajhna . Ampak bo kmalu, tam nekje drugi mesec se začnejo zanimati za kaj kar binglja nad njimi.
|
|
|
|
RE: Kdaj jih začnejo zanimati 11.12.2006 14:17:32
|
|
|
|
Nisaa
|
Oj Moj je star 3,5 mesca pa mal porajta vrtiljak alpa kej če dol visis ropotulce pa še ne!!!To bo še trajalo če maš šele 3 tedne staro sicer pa eni prej eni kasnej!!
|
|
RE: Kdaj jih začnejo zanimati 11.12.2006 14:48:10
|
|
|
|
Sandra*
|
Našega je začel zanimat pri cca 3,5 mescih! Tvoja ima še čas!
|
|
|
|
RE: Kdaj jih začnejo zanimati 11.12.2006 15:18:23
|
|
|
|
lenika
|
Našega je začelo zanimat tam po drugem mesecu, pa še to ne za dolgo časa. Okoli 3. meseca se je jeil, ker je hotel prijet te igrače, pa jih ni mogel, sedaj pri 7. mesecih jih pa tako vleče, da včasih mislim, da bo vse dol potrgal.
|
|
|
|
RE: Kdaj jih začnejo zanimati 11.12.2006 15:19:11
|
|
|
|
Gordana-3
|
mojo zito te reči, ki bingljajo od koderkoli sploh ne zanimajo. tud starejšo niso. ko sta pri 3,5 mesecih ugotovili, kako se prevali iz hrbta na trebušček, je bilo aktualno to takoj, ko sem ju položila na hrbet. ropotuljice jo sedaj zanimajo tako-tako (stara je 6,5 mesecev). še najbolj jo zanimajo črke in številke iz tistega penastega tepiha, ki ga imamo na tleh, da se s starejšo sestrico tam igrata. zanimata v tem smislu, da si jih tlači v usta in jih grizlja, pa še tak fajn škripljejo pod njenimi dlesnimi.
|
|
|
|
RE: Kdaj jih začnejo zanimati 11.12.2006 15:20:43
|
|
|
|
viv_
|
Zarja pa že kakšen teden ful rada leži pod mostom in mal tolče po igračkah ...
|
|
RE: Kdaj jih začnejo zanimati 11.12.2006 15:52:50
|
|
|
|
til
|
Naš je tudi tam pri treh mesecih začel bolj opazovat te viseče igračke!
|
|
RE: Kdaj jih začnejo zanimati 11.12.2006 16:18:33
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Naša je pa kar hitro začela opazovat razne ropotuljice, nad posteljico ima špa take medvedke ki ropotajo, tam se je začela igrat pri približno dveh mesecih in pol. pri treh tednih je pa samo z učki sledila ropotuljici in ni nič odreagirala, pa še to če si šel čisto počasi. LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2006 19:14:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj jih začnejo zanimati 11.12.2006 19:26:29
|
|
|
|
krfjolca
|
Anže pri 4 tednih že kar precej opazuje to čudo. Včeraj je pa že celo z rokicami tolkel po tistih medvedkih na loku pri ležalniku (čeprav mislim, da je bilo to bolj po naklučju, ker je pač s tačkami opletal )
|
|
RE: Kdaj jih začnejo zanimati 11.12.2006 20:46:25
|
|
|
|
sašaš
|
Moja je pri dobrem mesecu začela opazovat igračke, ki so visele na loku nad njo, tudi ropotuljice in šumeče ter piskajoče igračke je zelo rada gledala. V usta jih je začela nosit kmalu po 3. mesecu. Zdaj ji moram tudi igračke na loku nujno naštimati tako, da jih lahko prime in nese v usta - pa počasi zanimanje za tole igralo z lokom popušča, ker nima prostora za kotaljenje.
|
|
|
| Stran: [1] |
sindarinKaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?izberem igračo (
48%)
določim okvirno ceno (
24%)
izberem trgovino in potem poiščem igračo (
15%)
drugo (
14%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!